Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Weekend coming up, check!

Hej fina ni! Nu har verkligen hösten kommit och jag fullkomligt älskar det. Finns ingen bättre årstid än hösten, mysigt att få klä på sig och lite extra och få komma hem och tända ljus. Veckan har sprungit iväg som vanligt och snart är det helg igen. Hade tänkt mig en mysig hemma helg men kvällarna fylldes på snabbt och helgen kom tidigt. Ikväll blir det middag på Hillenbergs och imorgon har vi en stor härlig lunch för vänner på YUC LatAsain. Måste slå ett slag för deras lunch, så bra priser och den bästa asiatiska maten runt Stureplan. På kvällen blir det tjejmiddag, vilket var längesen så ska bli så mysigt att tragga (snacka på skånska) ikapp och skåla i rödvin. På lördag vankas det 40 års fest så får hålla mig i schack under fredag kvällen så jag inte är allt för utslagen. Ser framemot en rolig men intensiv helg! Sitter just nu på No18 och jobbar, planerar några större event under hösten och ska snart presentera en ny kund. Både stolt och glad att snart få visa er ett nytt spännande märke!

En liten sneak peak på kostymen jag ska ha på mig på fredag, letat länge efter den perfekta rutan och sprang förbi Stylein igår och äntligen hittade jag det jag sökte. Ni hittar byxorna här – Stylein

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Dina skor. 😍 Vad kommer de ifrån?

    Nathalie 2018-10-05 14:52:04
    Svara

senaste från Mode

Mathilda Weihagers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!