Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Vince, en lyxig basgarderob.

Vince har blivit ett nytt favorit märke, dessa vida byxorna och skjortan hade jag på mig i fredags på eventet. Köpte ett par liknande byxor i svart för ett par veckor sedan och när jag såg dessa på Wakakuu kunde jag inte låta bli at klicka hem dem. Så fin beige färg och fina snitt! Man får passa på att bära ljus plagg innan slasket kommer för sen blir det svart, blått och grått för hela slanten. Vince har många fina plagg och framför allt material, vill man bygga upp en tidlös, trendig men lite mer dressad garderob borde ni titta in Vince.

Ni hittar byxorna här – Vince & Skjortan som också är från samma märke hittar ni här – Vince

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

senaste från Mode

Mathilda Weihagers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!