Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Frukost med Sensai

Hoppas ni har haft en fin helg, jag har spenderat min helg hemma på soffan och inte gjort många knop. Skönt med måndag igen och som vanligt är det full fart från start. Förra veckan var så stressigt att jag tog ut mig fullständigt, måste, måste hitta tillbaka till mina rutiner igen annars kommer det bli en tuff höst. Träningen har blivit lidande dessa veckorna så känns skönt att komma igång med Kampsportslabbet igen och hitta lite energi i träningen. För mig är träning rutin, tränar jag mår jag så mycket bättre och har mer energi än en hel kaffemaskin. Känns som att alla är trötta just nu, de flesta känner sig hängiga, är sjuka eller känner att dem har nedsatt ork. Är det jag som har glömt hur alla blir i Sverige under hösten eller är det extra många som känner sig trött detta året? Hur mår ni?

Hur som helst så hade jag ett event tillsammans med Sensai i fredags, dem har lanserat en ny serie och ville ha en frukost för att visa upp de nya produkterna. Bland annat ögonpads som får svullnaden att gå ner på 10 minuter som kommer väl till pass nu när många känner att man har tunga ögon, mörka ringar eller känner sig svullna. Jag var hos Anna efter eventet och gjorde plasma V pen som är en ny behandling för att minska hängande ögonlock och kråksparkar. När jag vaknade upp på lördagen var jag så svullen runt ögonen att jag knappt kunde öppna dem (vilket är normalt dag två efter behandlingen) då passade jag på att testa Sensais nya pad och efter 10 minuter såg jag stor skillnad. Svullnaden gick ner kraftigt och även den varma känslan som uppstår fler behandlingen lindrade. En ny mirakel pad helt enkelt.

Jag hade bokat Bank hotel för eventet och vi höll till i deras fantastiska matsal, roligt med hotell som inte ser ut som alla andra, kändes nytt och roligt att planera frukosten på Bank. Blomverket kom och levererade fina blommor och alla som kom fick med sig pads och en utvald serie med sig hem, vilket var väldigt uppskattat. Bra start på fredagen!

Älskar inredningen på Bank, hela stora salen glitter och proppar i olika färger och material.

Fick som sagt en stor fin leverans av blommor från Blomverket, kolla deras instagram! Så fina bilder och inspirerande konto. Blomverket leverera blommor till dörren via en prenumeration till Stockholm och Uppsala. Deras buketter är så fina, trendiga och väl utvalda blommor. Dem har även workshops lite då och då, jag har inte varit på dem själv än men så mysig höst aktivitet. Lära sig att binda buketter, ta bilder och bli inspirerad. Ni hittar mer info här – Blomverket.

Min älskade Petra kom och här med Henrik som jobbar för Sensai. Längesen jag lyssnade på en så inspirerade och underhållande ”utbildning”. Inte så lätt att få 15 tjejer att lyssna samtidigt utan att börja prata, skratta eller somna, bra jobbat Henrik! Tror att alla satt som små barn och tog in var enda ord om hudvård och råd.

Sen var det dags att testa paddsen, Sara satt närmast och blev försökskanin.

Joanna och Bisse kom också, och förgyllde rummet med skratt som vanligt <3

Fina Dasha och Petra <3

Sussane och Daniela.

Ser nästan ut som att jag sitter och gungar lite barnsligt på stolen, det hoppas jag inte att jag gjorde haha men glads var jag – fredags feeling!

Här har den lilla mirakel padden – testa! Ni kommer känna er lika utvilad och pigg som Törnrosa efter en behandling.

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Mathilda Weihagers webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!