Seezona, Stylein och Bank hotel

Nu sitter jag upp krupen i soffan med en kopp te och lyssnar på regnet efter en dag fylld med spring och möten. Veckan har gått så snabbt att det känns som att jag har minnesluckor, känns som att det var måndag igår men imorgon är det dagen innan helg. Ja när man har många bollar i luften och slängs in i jobb efter ett hejdundrande bröllop är det okej att tappa bort sig i tiden ibland. I veckan har jag jobbat med ett event jag har imorgon på Bank hotel och träffat lite nya kunder hunnit med ett besök hon Seezona och kom precis hem från Styleins visning för spring/summer 19 som också var på Bank hotel så passade då jag ändå var där. Visningen var över förväntan, många plagg som jag redan längtar efter. Fantastiska färger och material, framför allt var det många nya roliga snitt och kavajer med stora fina bälten. Vi har något att se framemot!

Nu ska jag hoppa in i duschen, packa upp en stort härligt paket från Wakakuu och hoppas på att hitta något fint till imorgon och sen hoppa i säng. Ska upp tidigt och dekorera inför frukosten och efter eventet ska jag vara hos Anna och göra en ny ögon behandling, V plasma pen. Så spänd på behandlingen, ni får se hur jag ser ut imorgon men jag är förbered på att stanna inne hela helgen med te och film men inget mig emot. Vila och sovmorgon är det enda jag drömmer om just nu. Puss på er.

Jag Petra och Maggan på Styleins visning. Härlig med en sittande visningen i restaurangen, lite mysigare än visningarna under modeveckan. Elin och Ulrika berättade lite mer ingående om kollektionen och bakgrunden kring Stylein.

Här ser ni några modeller och färger, de gula plisserade plaggen skulle jag villa fylla hela garderoben med. Tänk en solkysst hud och solblekt hår till den ljusgula nyansen, wowow så fint!

Jag och Joanna var förbi Seezonas showroom härom dagen. Seezona är en ny skandinavisk online luxury marketplace som lanserade i januari, dem skiljer sig från Mytheresa och Net a porter då dem har varumärken som inte är så välkända men med en hög trendfaktor, fantastiska material och handgjorda plagg. Inte plagg man handlar eller bär varje dag men in och kika, letar ni efter något som sticker ut och som inte alla andra har till ett bröllop, fest eller event borde ni absolut kika in – Seezona.

Blöt som en hund gick jag upp för trapporna (hissen fungerade inte) efter att jag sprunget en halvmara på stan i jakt efter vaser möttes jag av fina blommor och bud utanför dörren. Det gjorde min dag, inte själva budet men det bästa jag vet är att få blommor och eftersom jag inte varit hemma på ett par dar är lägenheten så tom på blommor så att det ekar. Alltid mysigt att komma hem till något fint, som att någon tänkt på en <3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Älskar din energi och utstrålning. Vi jobbar med vår nya sida och shop: www.whoop.shop och läser gärna dina blogg inlägg och får massor med inspiration! Vi missar inte ett blogg inlägg. Välkommen in, nyheter varje dag, och vi laddar restauranger, hotell och museum så att ni ska få den bästa servicen när ni kommer till oss! : )

    Caroline Nyberg 2018-09-30 07:44:18 http://www.whoop.shop
    Svara
  • Så kul med visning i restaurangen! Bra grej!

    Josefine 2018-09-28 14:59:48 https://varmepumpeshopen.no/
    Svara

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!