Gloria

Detta inlägg innehåller reklam för Cervera och annonslänkar 

Jag har letat ett tag efter ljusstakar och andra inredningsdetaljer jag kan ha i fönsterna, fönsterkarmarna är otroligt smala och hade jag kunnat har jag gjort dem betydligt djupare så jag kunde pryda fönsterna med blommor och lampor men inte här tyvärr. Så min jakt på fina detaljer har inte varit lätt men så kom jag at tänka på Gloria ljustaken från Klong. Den har funnits ett tag men inte tänkt på att den passar perfekt till lite mindre fönsterbänkar och roligt att sätta i lite färgglada ljus från Ester & Erik. Så för er som har lika små fönsterbänkar som mig, tips – Gloria.

Var svårt att fota fönsterna då det är motljus men här ser ni dem, finns i två olika storlekar och i mässing och stål. Jag valde två olika storlekar då det kan vara roligt att ställa dem mot varandra som jag gjort på sidebordet. Alltid lika roligt med inredning som man kan flytta lite då och då för att få en ny känsla och look i hemmet.

Jag klickade hem mina från Cervera.se – Ni hittar dem här.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
  • Jag har Gloria i samma färg som dig. Tyvärr blir min väldigt sotig och trist efter att jag haft ljuset tänt. Den fina blanka ytan blir ful direkt och jag måste putsa den efter i princip varje användning. Har du också det problemet?

    Anna 2018-09-27 21:27:20
    Svara
    • Svar på Annas kommentar.

      Ah där ser man, jag har faktiskt inne hunnit tända mina än, får testa och se men det kan bero på ljusen, testa självsläckande ljus från tex Ester och Erik så kanske problemet är borta. Testar och återkommer 🙂

      mathildaweihager 2018-09-28 14:17:59
      Svara
  • Mycket trevligt hem!

    Maria Andresson 2018-09-27 15:58:17 https://slots2000.com/basta-casino-bonus/
    Svara

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!