Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Wedding weekend

Förlåt för mitt dåliga uppdaterande fina ni! Har haft fullt upp hela helgen som ni säkert förstår. Jag är helt överväldigad och fylld med kärlek. Vilken helg och vilket bröllop – en fullkomligt magisk weekend.

Vi åkte som sagt i onsdags och kom hem sent igår som slagna hjältar hela högen, inte mycket energi kvar i denna lilla kropp. Borta bra men hemma bäst, denna veckan är det fullt ös med jobb och roliga event men till helgen blir det full fokus på att inte göra något alls och hämta ny energi och kraft. Finns inget roligare än bröllop och hela jag är fylld med så mycket kärlek att det rinner över men efter 3 dagar fest är man ganska mörbultad… Kände mig nästan överkörd när vi flög hem från Antibes igår kväll, fast att jag återhämtat mig en hel dag men det tar nog några fler dagar än så att komma tillbaka till sitt hälso jag. Men det var det värt, alla dagar i veckan. Lovar ett långt och härligt bröllops inlägg snart men måste jobba undan innan jag får ro att skriva. Hörs snart igen fina ni, Puss!

En liten sneak peak på bilderna som snart kommer upp. Har aldrig sett Petra så vacker som på hennes stora dag, hon var i sin livs form och gick runt med det största leendet jag sett. Hon var så lycklig <3 vi alla var lyckliga tillsammans under 3 hela dager.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • HUR GICK TALET??? Wow så härligt med bröllop <3

  Madeleine 2018-09-27 21:01:18
  Svara
 • Fina bilder – har ni sett att det sitter en kvinna i fönstret på bilden med er alla? Och liksom drömmer sig bort. Nästan Askungen…

  CAROLINE 2018-09-25 19:13:30
  Svara
  • Svar på CAROLINEs kommentar.

   Det såg jag inte haha men nu ser jag, ja det är ägare till huset som sitter och drömmer sig bord.

   mathildaweihager 2018-09-28 14:19:51
   Svara

senaste från Mode

Mathilda Weihagers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!