Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Bröllops feber, Hairtalk Studio och en ovanligt lugn helg

Hej fina ni! Måndag och ny vecka, denna veckan kommer gå ovanligt snabbt då det när dags för Frankrike och Petras bröllop. Har inte varit ett dugg nervös men nu när det börjar närma sig och jag har lite för mycket att göra för att hinna med kommer nervositeten som ett brev på posten. Satt och filade på det sista till talet igår och bröt ihop fullständigt, ja tårarna bara sprutade och det tog aldrig slut. Glädjetårar blandat med sorg och skam, när jag föreställde mig själv stå upp och tala till min bästa vän om evig kärlek och lyckönskningar tog det stop. Känslorna bara flödade i kroppen och jag är inte helt säker på att jag kommer klara av att hålla ett helt tal utan att låta tårarna komma. Men det är väl okej, det vore konstigt om jag inte reagerade alls och tanken på att sist jag var i en likande situation var det jag som satt och lyssnade på alla fina tal om evig kärlek. Jag kan titta tillbaka på denna dagen och le, jag bär bara med mig fina minnen och kommer alltid att göra men det är ändå ett lite känsliga ämne som berör mig mer än många andra. Lika bra att möta känslorna nu innan det är dags att kliva upp och försöka sätta ord på sin kärlek till en av sina bästa vänner.

Helgen var extremt lugn, var näst intill bara hemma hela helgen. Jobbat undan och packat inför resan, lite trött på att packa ner sommarkläder nu men detta blir väl sista vändan innan jul. Ska förbi fina Tess på DAY imorgon och se om dem har lite fina klänningar jag kan packa ner. Helgen som gått var första helgen utan planer på ett bra tag, kollar kalendern och insåg att jag inte hade en helg utan planer på två månader, visst är det roligt att ha saker planerat och middagar att se framemot men när det blir för mycket blir jag bara matt. Skulle behöva en månad utan planer och tillställningar, önskar att man var gravid ibland så man hade en ursäkt att stanna hemma haha den tiden kommer väl och då önskar man att kalendern var full med roliga tillställningar. Men nu väntar årets roligaste helg och tillställning, på onsdag morgon åker jag och Joanna tillsammans. Börjar med en dag i Cannes innan vi kör vidare mot bröllop och resten av gänget, blir ett par dagar extra semester innan och efter bröllopet. Kan behövas efter ett 3 dagars bröllop..

Min morgon, behövdes både en och två koppar för att vakna. Tyckte jag sov ut i helgen men ibland känns det som att man blir tröttare en måndag när man haft en lugn helg. Kan man vara för utvilad?

Förra veckan hade vi en tjejkväll hemma hos Petra för att välja smycken och titta ut frisyr inför bröllopet. Så mysigt att alla tärnor får tillfälle att träffas lite extra innan den stora dagen. Smycken från LWL jewelry och tjejerna från Hairtalj var såklart där och hjälte till med håret och uppsättningar.

Jag valde ett par enklare långa örhängen till själva bröllopsdagen.

Men valde dessa underbara ögonstenarna till brunchen dagen efter, finaste jag sett!

I fredags var det dags för Hairtalk Studio igen.

Tjejerna från Bloomaway kom med blomsterbud, så fina färger och blommor.

Bor ni i Stockholm och inte hinner eller, eller kanske har intresse för att köpa blommor inför helgen har bloomaway olika prenumerationstjänster och kan leverera fina buketter som väntar vid dörren när ni kommer hem. En fantastisk ide! Eller för er som vill ha hjälp med att ta hand om era växter, vattna och hålla dem i skick hjälper även bloomaway till med det. Och även lite större event och mindre event såklart!

Sen kom tjejerna en och en för att bli fina i håret. Edita fick en hel förlängning, hon kommer vara fast nu. Så fint resultat. Även Frida kom och fick långt hår, ett hairband passade henne perfekt som redan har tjockt och fint hår men vill ha det lite längre till fest eller andra tillställningar.

Hur fint är inte detta porslinet!? Måste ta reda på var det kommer ifrån..

Jag höll mig till mina vågor i vanlig ordning men på tisdag ska jag eventuellt göra en förändring. Ska vara hos Emelie efter lunch så vi får se om jag vågar..

Kan nog vara ett av mina bästa köp, kanske ett av mina dyraste skoköp också men jag lever i dessa. Sitter som en stumpa på foten och känns nästan som att man är barfota, den perfekta alla dagar i veckan skon.

Efter eventet var slut tog jag den gigantiska och underbara buketten med mig hem, hämtade sushi på East och somnade tidigt.

Fick knappt plats med den så fick bryta ner buketten i mindre delar och fyllde hela lägenheten haha kanske inte super populärt där hemma men jag kan inte förmå mig att slänga blommor innan dem vissnat.

Lördagen började jag på gymet och sen en lunch med Jannike (Bisse) på Sturebadet för att planera podd. Vi har nu bestämt oss för att börja, om vad får ni snart veta <3

Efter lunchen gick vi en liten runda på stan och jag köpte med mig ännu mer blommor innan det var dags att möta upp tärnorna för att fixa naglarna, många tärnträffar nu haha <3

Mycket blommor i detta inlägget…

Men visst var dem fina, älskar hösten utbud av blommor.

På söndagen tog jag en lång sovmorgon innan jag skulle vara hos bästa Anna på Kokorosthlm för en dermapen behandling. Min hy har utsatts för en hel del stress de senaste veckorna, dålig sömn och väderomställning vilket ledde till en torr och får lätt inkapslade porer. Här är en bild direkt efter behandlingen, efter behandlingen blir man väldigt röd och ojämn i hyn men bara ett par dagar efter ser man hur hyn har återhämtat sig och ser mycket friskare ut. Jag ska göra ett par behandlingar nu med 4 veckors mellanrum, ni ska få se före och efter bilder sen. Veckan efter bröllopet ska jag även testa en ny behandling som ni ska få se.

Efter behandlingen tog jag på mig kepsen och åkte till Ulriksdals slottsträdgård för att köpa krukor och få lite inspiration till kommande balkong projekt. Älskar detta ställe, skulle kunna åka ut varje söndag. Känner ett lugn och får extremt mycket energi bland alla blommor och växthus. Kan vara för att jag är uppväxt i likande miljö eller bara för att jag har ett lite överdrivet intressen för blommor.

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
9kommentarer
 • Hej
  Tack för en feelgood blogg ! Jag skulle önska att du länkar eller skriver var dina kläder kommer ifrån..
  Jag är själv bara 160 cm och samma kroppstyp som dej och det kan vara svårt att hitta rätt kläder hmmm..

  Ha en trevlig kväll mvh Jeanette

  Jeanette 2018-09-27 20:23:08
  Svara
  • Svar på Jeanettes kommentar.

   Hej, åh tack! Ja men självklart kan jag bli bättre på det! Ja jag vet, inte alltid så lätt att hitta kläder i mindre strl när man är kort. Detsamma <3

   mathildaweihager 2018-09-28 14:16:49
   Svara
 • Petras bröllop var så fint! Ni var alla så snygga!

  Josefine 2018-09-25 09:17:16 https://varmepumpshopen.se/
  Svara
 • Vart är den magiska stickade klänningen på första bilden ifrån? 😍

  Ida 2018-09-20 22:13:36
  Svara
 • Så kul med växter 🙂
  Btw. du är så himla fin i håret!

  Johanna Sinom 2018-09-18 17:58:06 https://www.influencerparadise.com
  Svara
 • Såå härligt inlägg! Fint va fint att du har så nära till dina känslor! Kan du inte skriva ut när du hittar vart porslinet kommer ifrån, verkligen magiskt! Stor kram

  Mia 2018-09-18 11:37:39
  Svara
  • Svar på Mias kommentar.

   Håller med Mia, om inlägget, alltid en väldig värme i dina inlägg.
   Vore toppen om du skrev ut vart porslinet kommer ifrån 🙂 Kram och ha en mysig onsdagkväll

   Frida 2018-09-26 16:22:42
   Svara

senaste från Mode

Mathilda Weihagers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!