Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Mattan på plats och nya barstolar från Zanat

Sitter hemma och jobbar idag, behövde få en del gjort och hade en del pappersarbete så behövde jobba ostört. Var förbi banken och ansökte om att starta ett AB, så glad och stolt över mig själv! Trodde aldrig att det skulle gå så snabbt men nu var det dags och ta nästa steg. Nu är det bara hemsida som fattas, hoppas kunna sätta igång med den om någon vecka. Jag har alltid trot på mig själv men kan erkänna att vissa saker har varit lite läskliga, inte längesen jag startade eget men så länge man tror på sig själv, jobbar hårt och är ödmjuk tror jag att man lyckas med det mesta man tar sig an  i livet. Träffade två tjejer igår som också startade eget för bara några månader sen, blir så inspirerad och glad att träffa människor som vågar och tror på sig själva. Man ska pusha och peppa varandra i rätt riktning! Apropå det så har jag och Bisse ett tag nu pratat om att startar en podd ihop, vad tror ni om det? Skulle ni tycka det var intressant att lyssna på vardag, tankar kring att vara egen företagare, inredning, känslor och lite allt möjligt? Vi har gått lite samma väg genom livet och delar en hel del olika tankar. Förutom våra intressen och livshistorier är vi även ganska lika i sättet, glada, positiva, impulsiva och spralliga haha framförallt lite busiga. Ja vi får se, kanske det kommer en podd i framtiden.

Nu till mattan! Vad tycker ni? Före och efter bilder innan mattan kom på plats. Fullkomligt älskar golvet i lägenheten och vill helst inte täcka en enda kvadratmeter men matta i vardagsrummet och köket kändes givet för att få in lite värme. Nu börjar det mesta komma på plats och nu är det bara lite små saker som vaser och andra inredningsdetaljer som ska inhandlas. Var inne på Nordiskagalleriet innan beställde två barstolar till köksön, fick tips om ett märke från Bosnien som har magiska trämöbler. Zanat heter märket, så fina möbler! Ska visa er stolarna och det andra som jag beställde när det kommit men ni får vänta 8 veckor då dem är handgjorda och har en lite längre leveranstid men så länge hittar ni dem här  – Zanat

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
11kommentarer
 • Åh, perfekt matta! Var kommer den ifrån?

  Jonna 2018-09-24 10:03:49
  Svara
 • Så fint! Och JA till podd! Vart kommer matsalsstolarna ifrån? 🙂

  Sofia 2018-09-16 09:57:14
  Svara
 • Är det ett kontor du inreder ser ut som konferens bord o fikahörna?
  Kul med AB heja och stort lycka till.
  Det finns nog med poddar utveckla på andra områden.

  Eva 2018-09-15 13:53:29
  Svara
 • Jaaa, starta en podd!!

  Sofia 2018-09-15 01:18:26
  Svara
 • Gillar din blogg! Alltid fina bilder! Wow du är stilsäker! Snälla skriv mer om flytten till nya lägenheten, mer inredning åt folket tack😊
  Njut av helgen fina Mathilda

  Helene 2018-09-14 22:44:22
  Svara
 • Det hade varit så kul om du gjorde podd!

  Linnea 2018-09-14 06:51:23
  Svara
 • Golvet är fantastiskt! Synd att det försvinner med mattan som annars är fin.

  Tove 2018-09-13 17:05:47
  Svara
 • Åh vart är det fina matbordet ifrån? Kramkram!

  Lisa 2018-09-13 16:40:44
  Svara

senaste från Mode

Mathilda Weihagers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!