Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Långfrukost och Swedish Grace

Detta inlägg innehåller reklam för Cervera och annonslänkar 

I helgen dukade jag upp till långfrukost, första helgen då jag kunde ta en lång sovmorgon och stå i köket extra länge. Jag fullkomligt älskar att stå i köket och hade jag kunnat sadla om hade jag nog öppnat en liten fransk bistro eller ett mysigt cafe, drömma får man. Alltid lite extra roligt att duka upp när man har ett fint och komplett porslin, fina koppar och roliga glas. Ett porslin som jag länge haft och fyllt på med nya färger och olika delar är Swedish Grace från Rörstrand, enkel men så fin design. Roligt att bland färger och duka upp med olika nyanser, jag är ganska enkel i mi stil och gillar enhetligt, vitt och stilrent men ibland tycker jag det är fint att duka upp med vitt porslin med en accentfärg som passar till dukningen. Så lite som behövs för att man ska få ett nytt intryck utan att byta ut hela porslinet. Därför är Swedish Grace så bra, serien finns i en rad olika färger och kommer med en del nyheter då och då. En ny favorit är färgen äng – så fin ljusgrön färg. Just nu har Cervera extra bra priser på just detta porslin så missa inte! Dem har även ett bättre pris på ett startset som är perfekt om man vill påbörja sin samling eller ska flytta för första gången. Här hittar ni hela porslinet och större delar av Rörstrands sortiment – Cervera

Jag dukade fram lite allt möjligt, bland annat yoghurt med granola, fikon, björnbär, kokos och lite honung. Enkelt men så gott.

Avocado är en stor favorit och jag äter gärna det till både frukost, lunch och middag i olika former. Ett enkelt frukost recept är en rostad eller stekt surdegs macka med avokado röra på avokado, chiliflarn, salt och fetaost. Snabb och enkel frukost!

Chiapudding brukar jag alltid ha i kylskåpet, färdig och redo för mornar när man har lite bråttom.  Jag brukar alltid göra min pudding på hälften kokosmjölk eller mandelmjölk och yoghurt istället för bara mjölk, puddingen blir mycket krämigare om man tar en del mjölk och en del naturell yoghurt. I helgen tillsatte jag även passionsfrukt för att få lite extra smak och lite vaniljpulver. Sen toppade jag med mer passion, tärnad mango och kokosflingor. Nyttigt och gott!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Mathilda Weihagers webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Hälsa
  Joanna Swica
  Hälsa
  Hanna Elfast
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Emma Fridsell
  Home
  34 kvadrat
  Home
  Jannike Ebbing
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Imane Asry
  Lifestyle
  Mitra Javadi
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Lifestyle
  Sara Che