Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Members

Efter ett par trevliga middagar och en och annan flytt ryker det både ett och två glas, alltid lika tråkigt när man har ojämna antal av vinglasen när man ska duka upp till helgen eller middagen. Jag lyckades packa några lådor fel denna gången och både vinglas och dricksglas låg i skärvor när jag packade upp. Lätt hänt men alltid tråkigt att köpa nya och speciellt glas som kostar lite extra. Jag gick in på Memebers och tittade igenom deras sortiment och hittade en hel del. Trodde inte att jag skulle hitta klassiska glas som Intermezzo blå från Orrefors men jag klickade hem både vinglas, köksredskap från Orrefors jernverk, global knivar och även en ny Moccamaster åkte ner i korgen. När man ändå behöver beställa nytt kan man ju lika gärna klicka hem det med rabatt! In och kika, ni kommer garanterat hitta något ni tänkt köpa eller behöver men med ett bättre pris.

Man ser mer och mer glasbruk och glas i färg vilket jag älskar! Jag har skrivit om en hel del olika glas hantverk och den senaste tiden har jag fått ett nytt intresse för glas. Älskar att pryda hemmet med olika glasskålar, skulpturer och vaser. Gärna i färg eller med någon målning, en favorit är serien Intermezzzo från Orrefors så några nya glas från serien klickades hem. Just nu kan jag även ge er lite extra rabatt, använder ni koden MW10 får ni ytterligare 10% på hela köpet. In och kika här – members

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Hejsan!
  Jag undrar om du kan berätta var du har köpt ditt matbord? skulle du även kunna skriva mer om din inredning, så himla fint du har hemma 🙂

  Tack för en inspirerande blogg!

  Mvh 🙂

  sandra 2018-09-11 19:22:08
  Svara
 • Varifrån är ditt fina matbord från? Skulle vara jätte kul om du visade mer av ditt hem, så himla fint 🙂

  Med vänlig hälsning, Sandra

  S 2018-09-11 17:04:08
  Svara
  • Svar på Ss kommentar.

   Hej, bordet är från LEMA. Finns hos Plan & form, kontakta Annika så hjälper hon dig 🙂 tack snälla du, ja men självklart! Kommer komma mycket mer inredning 🙂

   mathildaweihager 2018-09-11 20:26:18
   Svara

senaste från Mode

Mathilda Weihagers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!