Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Mina skönhetsrutiner

Härliga söndag! Började morgonen med en lång härlig frukost, sov tills jag vaknade och hade en natt med 8 timmars djup sömn. Ni som följt mig ett tag vet att jag har problem med sömnen lite till och från och den senaste tiden har jag sovit riktigt dåligt men i natt fick jag en god natt sömn, behövligt. Efter frukosten begav jag mig mot vallokalen och la mig röst, en viktig röst såklart. Hoppas ni alla tog er tiden att rösta idag om ni inte förtidsröstat tidigare. När rösten var lagd tog vi på oss träningsskorna och gick en lång promenad genom vackra Stockholm. Vi strosade runt i gamla stan, drack kaffe i solen och avslutade promenaden med en pizza på Brillo. Nu har jag precis bytt om till myskläder och satt mig framför tvn med en kopp te. Vi får se hur länge jag kommer orka hålla mig vaken men någon timme hinner jag nog se av valvakan innan jag slocknar.

Ni har längre efterfrågat skönhetsinlägg och vad jag använder för smink så tänkte att jag skulle dela med mig av mina rutiner till er. Jag sminkar mig oftast med en enkel och lätt make up både på dagen och kvällen men lägger lite extra skugga eller eyeliner till festen. Mitt smink tar ca 10 min men håret lägger jag desto mer tid på, jag lägger nog överlägset mest tid på håret. Ett välvårdat hår kommer man långt på, har jag nyfönat hår känner jag mig extra fin och då lägger jag gärna en lättare sminkning.

I min dagliga sminkväska har jag alltid:

Dior, Forever Cushion Foundation. Älskar denna otroligt lätta foundation, lätt att applicera och täcker precis lagom. Känns knappt att man har något smink och får en naturlig look. Den ger även en magisk lyster!

Dior, Dreamskin Moist & Perfect Cushion. Min lyx foundation! Denna produkten är dyr men värd var enda krona! När jag testade denna för drygt ett halvåren var jag fast, överlägset den bästa foundation jag någonsin testat. Även denna är lätt och ger mycket lyster. Den ger extra mycket fukt men med en matt finish, man får en sammetslen hy med mycket lyster.

Dior, All In Brow 3D. Älskar detta ögonbrynskit. Två olika färger och ett vax, precis det man behöver för att få ögonbrynen så naturliga som möjligt. Jag använder den mörka längst ut och den ljusare framtill. Med skugga får man betydligt naturligare ögonbryn än om man använder en penna.

By Terry, Hyaluronic Hydra-Powder. Skulle inte kunna leva utan detta transparenta puder, utan tvekan det bästa på marknaden! Avslutar alltid grunden med transparent puder för att få en jämn och fin grund. Har även ett puder i väskan för att matta ner under dagen. Ett måste i sminkväskan vill jag nog säga.

Clinique, Chubby Stick Sculpting Contour. Sticket använder jag inte dagligen men till kvällen skulpterar jag för att få fram kindben och raka linjer. Har man inte tålamod att lägga ner allt för mycket tid på att skulptera är detta stick super enkelt att applicera. Jag lägger ett sträck på vardera sida om om kinderna, strax under kindbenen och skuggar ut med en svamp. Lägger även på underkäken och övre delen av pannan. Även ett enkelt sätt att få en bronzing effekt.

Clarins, Instant Light Natural Lip Perfector, har jag alltid nära till hands. I varje väska ligger där minst ett läppglans och i sminkväskan har jag för många men dem är helt enkelt bäst och har alltid varit. Jag använder gärna Candy Shimmer, Nude Shimmer och Rose Shimmer på kvällen.

MAC, glow with it. En highlighter jag använder varje dag, den ger det lilla extra skimret.

Dior, 5 Couleurs Designer Eyeshadow. Denna pallet har exakt det jag behöver för att lägga ögonskugga för dagen som till kvällen. Jag som är mörk och har brungröna ögon passar bäst i jordnära färger som grund, beige och guldshimmer. På dagen använder jag de ljusare tonerna och på kvällen lägger jag en eyeliner som finns med i paletten och avslutar med den mörkbruna skuggan i ögongloben. Perfekt allt i ett palett!

Lancôme, Grandiose Extreme Mascara. Sist men absolut inte minst, det viktigaste och det jag är mest kräsen på är mascara. Jag har testat en rad olika mascaror innan jag hittade denna och jag vill säga att denna mascaran har allt. Jag har ganska långa fransar vilket ofta leder till att mascaran gärna sätter sig under ögonbrynen under dagen. Så jag behöver en mascara som sitter hela dagen utan att den fastnar på huden, jag vill ha volym, längd och fylliga fransar. Allt detta har denna mascaran, har ni inte testat den måste ni testa för jag lovar er att ni kommer älska den.

 

Hår och hudvårdsrutiner kommer i ett nytt inlägg inom kort. Nu ska jag luta mig tillbaka i soffan, dricka te och följa valet. Hoppas ni har en mysig söndag. Puss

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Dazzling and sensible post. I discovered this much epic, in the matter of what I was all around looking for after down after down.

  john disk 2019-08-30 08:45:31 https://www.webtechcoupons.com/offers/cyberlink/
  Svara
 • Kindly, also mention the product names you are using in your daily routine. Skin and hair care is important for every girl to look beautiful do share the tips. Your hairs are healthy and shiny.

  Rent a Car Service from Islamabad 2019-04-29 10:07:39 https://www.travelo.pk/car-hire.php
  Svara
 • This substance is composed extremely well. Your utilization of organizing when mentioning your focuses makes your objective facts clear and straightforward. Much obliged to you.

  post driver 2019-02-07 09:33:33 https://www.deerfenceusa.com/
  Svara
 • This is really interesting for me every time. Thanks a lot

  Jenny 2018-12-14 10:26:50
  Svara
 • Jag har ganska långa fransar vilket ofta leder till att mascaran gärna sätter

  suzain lian 2018-09-14 11:46:53 http://www.wewriteessay.co.uk/
  Svara
 • Ditt hår är så otroligt fint!

  Josefine 2018-09-10 14:04:56 https://varmepumpshopen.se/
  Svara

senaste från Mode

Mathilda Weihagers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!