Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Bra start på dagen, två fantastiska kollektioner och kantarell premiär

Nu har jag äntligen satt på mig myskläder och satt mig i soffan efter en lång, intensiv men rolig fredag. Haft ett par bra möten och fått mycket gjort vilket gör det lättare att komma hem och slappna av, ta ett glas vin och bara vara. Började morgonen på Nybrogatan 38 tillsammans med Emelie och Louise från Hairtalk, prata om hösten och planerade kommande event. Jag fick även höra om några riktigt roliga nyheter som kommer snart, vi som som älskar naturligt hår kommer älska det här vill jag lova. Snart ska ni få veta men jag är garanterad om att detta kommer bli det bästa på marknaden.

Det blev en lång och trevlig frukost så när vi skildes åt var det dags för nästa möte sen gick resten av dagen i ett. Denna veckan gick snabbt som vanligt, känner att saker och ting börjar falla på plats och att man är tillbaka i rutiner efter semestern och lata dagar. Det enda jag vill göra nu när att jobba, vara hemma och fixa, lag mat och inte planera ett skvatt. Tror aldrig att jag känt så mycket för att bara vara, jobba och ta det piano som nu, kanske det är åldern eller har jag bara landat och vill ha en lugn och skön vardag. Mitt dagliga jobb är extremt socialt, måste vara pigg och på topp varje dag vilket tar en hel del energi och då uppskattar man lugna kvällar lite extra antar jag. Så nu ska jag titta på en film och somna tidigt, sov gott fin ni och hoppas ni har en mysig fredag kväll. Puss!

Påväg till frukostmötet hade jag på mig ett par nya Vince byxor, skor från Chanel och tröja från Pillowtalk som ni för övrigt snart ska få se en ny kollektion ifrån. Har sett lite snuttar av kollektionen och det ser fantastiskt ut!

Efter första mötet gick jag vidare till Busnel för en lunch dejt med fina Fredrika och Terese.

Jag fick se två superfina kollektioner, både AW18 och SS19 hade ett flertal plagg jag gärna fyllde garderoben med.

Älskar printet och karamell tonerna.

Så roligt att Busnel även börjat göra lite skor och tagit in andra plagg och material.

Efter lunchen var det dags att springa bort till nästa möte och revisorn.

Väl uppe hos Emma fick jag se deras nyinreda kontor som Caroline har gjort, så fint. Älskar stolen.

Sen sprang jag inom min favorit blomster butik på Sibyllegatan för att köpa med mig en helgbukett.

Gick inom Engelbert och hämtade upp mitt armband, lagom till helgen.

Sprang inom Balmur och köpte super fina linne kökshanddukar. Ska visa dem sen men ett tips, letar ni efter enkla kökshanddukar i linne har Balmur en hel del fina färger, bra priser och bra kvaliteter.

Helgens bukett var på plats, inhandlat till kvällens middag ock köpt en flaska rött.

Var så sugen på kantareller och vill passa på så länge det är säsong men orkade inte stå i köket och göra något avancerat så fick bli en kantarell toast och lite chark.

När jag var hemma i somras bjöd mamma på världens godaste kantarell toast. Mamma adderar timjan och gratinerar toasten i ungen med Västerbotten ost på toppen. Så gott!

Det här vinet var så gott! Fastande som vanligt på systemet lite för länge idag, älskar att leta efter nya viner bland hyllorna med små partier. I kväll testade jag ett nytt Pinot Noir vilket jag oftast dricker. Lätt, smakrikt och kryddigt. Precis som jag vill ha det.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer

senaste från Mode

Mathilda Weihagers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!