Koas vecka, fashion week och svullen fot.

Äntligen helg! Denna veckan har jag haft för många bollar i luften, trodde att jag skulle hinna med allt men efter att jag fått någon typ av inflammation i foten fick jag prioritera det viktigaste. Så det blev inte många visningar för mig i år eller rent av så missade jag Stockholm fashion week helt. Började måndagen med ett pass på kampsportslabbet i vanlig ordning och efter passet började jag få ont i foten, kunde knappt gå de första dagarna. Jag har levt i en resväska och åkt mellan lägenheterna, inrett på 3 dagar och jobbat 100 procent. Så nu är jag väldigt redo för helgen och ett glas vin. Ska snart iväg och få en kortison spruta i foten och sen ska jag iväg på Foodoras årliga kräftskiva. Finns ju inget roligare än kräftskivor, får nog bli en extra kräftis på Sturehof imorgon igen – passa på så länge det är säsong.

Under helgen ska jag bara piffa, kolla inredning, styla och fota Svarvargatan då den ska hyras ut. Kommer upp inom kort så håll utkik ifall ni känner någon som är i behov av att hyra lägenhet i Stockholm. Förutom spring på stan ska jag sätta på mig något mysigt, tända ljus och bara mysa runt hemma. Fullkomligt älskar att hösten är här, bästa tiden på året. Hörs imorgon, hoppas ni får en mysig fredag. Puss!

Hittat ett nytt favorit cafe, gick inom Ingrid på Nybrogatan och köpte frukost efter morgon passet. Köpte med mig några extra bullar till flyttgubbarna och fina Annica på Plan & Form.

Sen satte vi igång, jag haltade runt och hjälpte så gott jag kunde…

Blev dessa från Lee Broom över köksön. Har aldrig varit så förtjust i mässing så när dessa vackra lamporna kom upp jublade jag.

Har ni sett någon vackrare färg?! Tok förälskad i denna sammets fåtölj från LEMA.

Systrarna från Interiör inredningstextil kom och satte upp gardiner i hela lägenheten, så fina. Vill nog säga att dem är utan tekan bäst på gardiner i stan.

Fullkomligt älskar det stora träbordet med grågröna stolar, det gjorde nästan hela rummet. Möbleringen går generellt i ljusa toner som beige, grått och vitt så när de gröna stolarna kom fram kändes det som att allt kom till sin rätt.

Ingen har väl missat hetsen om detta små grässtrån just nu. Alla letar som galningar efter torkade fluffiga strån. Jag håller med om att dem är fina men måste tipsa er om att köpa färska, låta dem stå i vatten tills dem blommat. Dem blir mycket finare om dem får blomma ut i vatten, just denna kommer att bli ljus rosa när den blommat klart. Låt den blomma och torka av sig själv så kan ni ha dem i evigheter.

Den perfekta ”alla dagar i veckan outfit” ja såhär har jag sett ut hela veckan. Livet i lådor och väskor mellan lägenheterna underlättar inte men snart så är allt på sin plats.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
17kommentarer
  • Hej, Vilken fin fåtölj!! 🙂 Jag har läst att den är från Lema men hur kan man köpa den? Verkar bara finnas ett företag i sthlm (bor i skåne ) som inte har en webshop eller vet du någon annan som säljer de märket? 🙂 🙂

    Emma 2018-09-11 14:20:40
    Svara
    • Svar på Emmas kommentar.

      Hej, ja visst är den 🙂 plan & form i Stockholm kan du kontakta, maila eller ring och be om att få prata med Annika så hjälper hon dig. Tror inte där finns någon webbshop som säljer men du kan lägga en beställning hos Annika, hälsa från mig 🙂

      mathildaweihager 2018-09-11 20:24:40
      Svara
  • Var är den fina lampan över bordet ifrån? Magisk!

    Sandra Henriksson 2018-09-08 12:35:35
    Svara
  • Har också helt missat att du flyttat! Stort grattis till nya lägenheten – ser redan otroligt fint ut!

    Liza 2018-09-06 13:41:19
    Svara
  • Varför har du flyttat? Kan inte minnas något inlägg om det?

    Sara 2018-09-01 17:37:03
    Svara
  • Hej!
    Vet inte om jag missat något inlägg men flyttade inte du precis?! Eller har du flyttat ihop med din kille? Tycker man kan läsa mellan raderna att du träffat någon ny?

    Therese 2018-09-01 16:22:04
    Svara
  • Var kommer de fina köksstolarna ifrån? ?

    Emma 2018-09-01 14:23:34
    Svara
  • Hej!
    Så tjusigt!!!
    Vart kommer matbordet ifrån och vad är färgkoden?
    Mvh
    Olivia

    Olivia 2018-09-01 14:14:27
    Svara
  • Superfint! Vart kommer din jacka ifrån? 🙂

    M 2018-09-01 11:08:05
    Svara
  • Alltså din stil ? Vart kommer den grå tröjan ifrån?
    Mer outfits önskas ? Ha en fin helg! Kram

    Andrea 2018-08-31 20:21:43
    Svara

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!