Möhippa

Okej nu börjar jag bli människa igen efter årets helg i Barcelona. Herre gud vad vi har haft roligt, denna helgen kommer jag sent att glömma. Som sagt så hade vi vår möhippa för Petra i helgen. I fredags var det äntligen dags att kidnappa Petra efter att jag och Forni tillsamman med tärnorna hade planerat denna helg i månader. Det var den första möhippa jag planerat och jag trodde aldrig att det skulle gå så smidigt som det faktiskt gjorde. Har hört så många skräckexempel och drama historier men när jag kom hem i söndags natt var jag lycklig i hela själen över att allt gick som planerat. Alla var glada och positiva hela resan, Petra var lycklig och det var det viktigaste <3

Vi samlades utanför Petra i fredags morse och kidnappade henne hemma efter att en budkille hade varit där och lämnat en låda med ledtrådar och några roliga uppdrag. Bland annat fick hon sätta på sig lite roliga kläder och ta en bild samtidigt som hon drack en vodka shot och skrek ”KULHO”… Skål på finska.

Här är tärngänget, eller kanske vi ska säga järngänget haha!

Här är Mumin lådan… Carro hade fyllt med allt annat än spanska ledtrådar…

Vi hade med oss lite frukost från Brekkie så vi alla fick en bra start på dagen, denna dagen visste vi skulle bli lång…

När vi lurat henne om och om igen så gled partybussen upp utanför huset som var fyllt med ett festligt gäng tjejer till. Petra älskar patrybussen så det var givet att den skulle köra oss ut till Arlanda med hög volym och bubbel.

På Arlanda fick hon sin första riktiga ledtråd, en flamenco klänning. Hon gissade på alla städer i Spanien utom Barcelona haha.

Väl framme i Barcelona checkade vi in på vårt hotel Ohla Barcelona och fick några timmar på oss att piffa oss, vila eller lite fri tid. Jag har varit på möhippor förut som har haft ett lite för hektiskt schema så vi planerade in några extra timmar ”fri tid” så att alla hann återhämta sig vilket visade sig var bra för alla.

Innan det var dags för middag på Boca Grande träffades vi alla på vårt rum och spelade upp en video på Markus som jag och Forni spelat in någon vecka innan.

Jag och fina Ananda <3

Påväg ut för att slå klackarna i taket, så längesen jag var på nattklubb. Går aldrig på nattklubb hemma i Stockholm men denna kväll var det såklart givet att alla skulle ut.

Dag två spenderade vi hela förmiddagen på takterassen vid poolen innan det var dags att ta en prommad bort till flamenco kusen.

Barcelona har aldrig varit en favorit stad för mig men wow vilka byggnader där finns. Så vackra!

Tänk om våra trapphus kunde se ut såhär hemma i Sthlm, visst har vi ett par fina hus men inte på den här nivån.

Efter flamenco och lunch var det dags att styra om för middag på Feroz.

Som jag älskar denna människa!

Kan verkligen rekommendera Feroz om ni är i Barcelona, bra mat, fantastiks lokal och riktigt bra musik. Även om att alla var trötta efter fredagen så kom vi i bra stämning här.

Jag och min bästa jojo <3

Dag tre var vi inte så pigga, tror aldrig att jag varit så trött som jag var när jag vaknade upp på söndagen. Två helkvällar och en hel del spänningar från att allt skulle klaffa som släppte. Vi hade bokat Puro Beach för en heldag i solen men tyvärr var inte vädret riktigt med oss denna dag. Dock var det extremt skönt att vila upp sig på en solstol innan vi skulle flyga hem.

Efter en stund valde vi bort solstolarna och förflyttade oss till restaurangen för att äta en långlunch och skratta ikapp om helgen. Har nog aldrig ätit så mycket i hela mitt liv haha vi alla åt så vi sprack.

Jag har nog heller aldrig skrattat så mycket som vi gjorde denna dag, trötthet och bakfylla leder ofta till mycket skratt och låga skämt.

En sista bild på hela gänget <3 ja den här helgen kommer vi sent att glömma, vi har så extremt roligt ihop och alla kan vara sig själva. Inte ofta ett så stort gäng tjejer lyckas hålla ihop utan att det blir någon typ av spänning. Vi alla är extremt olika som personer men så lika och det vi har mest gemensamt ihop är att vi älskar Petra till månen och tillbaka <3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Verkar som en fantastiskt trevlig möhippa!

  Ps. Kulho på finska betyder ”skål” så som i en salladsskål, ”kippis” säger man däremot när man skålar 😉

  A 2018-08-30 17:22:56
  Svara
 • Hej Mathilda! Kan inte du skriva ett inlägg om hur du tänker med din garderob? Materialval, märken osv? Tycker du har en så fin och fulländad stil!

  Vera 2018-08-30 12:53:34
  Svara
 • Verkar som en tokkul möhippa! och vad jättefint skrivet om er vänskap, blir glad av att se att folk man följer på internet har så fina vänner.

  Anna 2018-08-28 14:39:00
  Svara

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!