Wedding time!

Vaknade upp med kudden kvar i huvudet i morse, kom hem klockan 01.30 från Barcelona efter en av mina roligaste helger på väldigt länge. I fredags kidnappade vi Petra för henne möhippa och tog flyget direkt till Barcelona för en magisk helg vi planerat i flera månader. Är så glad att den blev som vi tänkt och framförallt att Petra hade sin livs helg tillsammans med 15 fantastiska tjejer. Idag är jag inte lika starkt och pigg dock, man är inte 20 längre och det känns i knoppen när man håller igång 24 timmar om dygnet en hel helg. Känns nästan som att jag har träningsvärk och snart ska jag iväg till kampsortslabbet för att köra vårt måndags pass, det får vi se hur det går…

Nu blir det några lugna veckor och träning på schemat, känner verkligen att kroppen tar stryk när man inte får sömnen och för många enheter på en och samma helg. Nu blir det lugnt fram till bröllopet, kan inte tänka på annat än lugna hemma kvällar med tända ljus och jobb just nu men det blir väl så efter en helg 15 tjejer, restaurangbesök och blöta utekvällar haha. Har inte riktigt gått upp för mig att min bästa vän ska gift sig snart, att jag ska följa med henne genom gången mot hennes största JA i livet. Så spänd på! Om bara några veckor åker vi till Frankrike och Petra har såklart satt dresscode på de olika dagarna, för ett tag sen hittade jag denna underbara klänning från Self-portrait och klickade hem den direkt. Den är som gjord för dag 1 då det är franskt tema, nu ska jag bara hitta en mönstrad klänning till dag 3 sen är jag redo för bröllop och se mina älskade vänner bli ett <3 lovar ett bildregn från helgen lite senare, nu ska jag ruska om huvudet och dricka en kopp kaffe så jag piggnar till och kan sätta igång att jobba. Puss

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • ❇?❇ Hej jag är en legitimerad djurskötare! Istället för ett dyrt besök hos veterinären gå in på min sida och fråga vad som helst om ditt djur, allt från skötsel av din chinchilla till hur man matar en papegoja! Kostnadsfritt. ❇?❇ ????

  Instagram – fragadjurskotaren

  Matilda 2018-08-27 21:50:21
  Svara
 • Det pågår en sund debatt hos flera influencers om konsumtionshets och resor kors och tvärs, det verkar inte finnas något stopp…
  Noterar det även här, det ska vara nya kläder,resor oavbrutet.

  Som poteniell kund skulle jag kravställa på dig, som marknadsför mina produkter att ha en hållbarhets strategi och längre tänk än näsan räcker.
  Vore intressant och höra hur du resonerar.

  Lotta 2018-08-27 14:19:40
  Svara

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!