Morning ritual…

Tänk om varje morgon kunde börja på Nybrogatan 38, mitt andra hem. Eller det var mitt andra hem tills jag flyttade ifrån Nybrogatan, saknar detta område något enormt. Få gator jag bott på som jag verkligen känt mig hemma på som denna gata. Nybrogatan skiljer sig lite från övriga gator på Östermalm, inte lika stressigt, folk hälsar på varandra och man pratar med sina grannar på ett naturligt och inte påklistrat sätt. Lite mer utomlandskänsla på något sätt – en avslappnad gata helt enkelt. Jag och Joanna hade bokat bord för en tidig frukost i morse, så mysigt att starta dagen med frukost med sina vänner. Dock snackade vi inte bara massa skit denna morgonen utan planerade lite inför ett kommande bröllop och spånade på lite idéer för framtiden. Bra start på dagen helt enkelt. Idag blir det en hel dag på kontoret, har en hel del att göra så lika bra att sätta igång direkt. Hörs lite senare, puss!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!