Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

En förmiddag med Barebells och brunch på Artipelag

En dag tillsammans med Barebells och de godaste barsen jag vet, tror på roligt att jag konsumerar för många för att det ska vara bra, dem är helt enkelt för goda och vi ska inte prata om glassarna! Vi började dagen men att åka till Artipelag med ribbåt, satan i gatan vad ribbåt är roligt. Jag åkte ribbåt förra året för fösta gången och har längtat till nästa gång, älskar när det går lite för snabbt och hjärtat åker upp i halsen för en sekund. När vi väl var framme på Atipelag väntade ett träningspass på taket tillsammans med Hanna – fashionablefit. Mitt första styrketräningspass var faktiskt med Hanna för massa år sidan, vill nog säga att det är tack vare hennes pass som gjorde att jag fick upp ögonen för träning. Kommer aldrig glömma det fösta passet vi hade på Fridhemsplan, Petra tog med mig på ett pass och jag hade aldrig i mitt liv hållit i en hantel förut. Vi körde på hela passet och jag trodde att jag skulle kräkas ett fler tal tillfällen men envis som jag är körde jag på hela passet. När passet väl var slut sa jag till Petra att jag ändå var stolt över att jag klarade hela passet då det trots allt var mitt första. När Hanna hörde det skrattade hon och frågade om det verkligen var mitt första pass och sa att jag borde sagt ifrån haha, envis var det jag var. Det gäller att hitta sina förebilder inom träning, hitta ett sätt att träna på som just passar din kropp och dina intressen, Hanna väckte mina intressen genom cirkelträning och det är den formen jag än idag oftast tränar, själv eller i grupp.

Nästan hela gänget som samlades på Kastellholmen för att åka ribbåt mot Artipelag.

Vi åkte ett par sabba vändor innan vi saktade in och åkte igenom Stocksund. Solen var med oss och den var en perfekt dag att åka båt, titta på vackra hus och drömma sig bort.

Framme på Atipelag väntade Hanna på taket och där körde vi ett 45 minuter cirkelpass tillsammans. Lagom start på dagen efter en kickstart på Kampsportslabbet dagen innan. Längesen jag hade sån träningsvärk…

Träning ska vara roligt, roligt har jag när jag får träna med mina vänner som en dag som denna. Och med utsikten vi hade och solen i ansiktet var vi alla på toppat humör.

Starkt gäng!

Efter passet var det dags att gå ner och äta brunch som Barebells hade dukat upp. Ett helt bord fyllt med allt jag älskar, bares, glassar, shakes och massa annat gott. Måste tipsa om deras nya shake, många av shakesen blir för söta för min smak men den nya sommar nyheten med smak av mango är betydligt syrligare och mindre söt. Testa, det är min favorit.

Förutom barsen som alltid finns i min kyl så är min frys fylld med glass från barebells. Tror ingen har missat deras glassar i somras när det varit lika varmt som i Spanien, om inte varmare. Favoriten har varit saltypeanut men förra veckan testade jag den nya med mangosmak och jag kan säga att det blev en stor diskussion här hemma om vem som skulle ta den sista glassen haha, lite för god.

Barebells hade sin egna kock på plats som hade gjort overnight oats och smoothies på shakesen. Overnight oats hade dem blandat på vanilj shaken, så gott. Nu ska jag laborera och testa mig fram, kanske bananpankakor på chokladskake med hasselnötskrämen nedan. Har ni inte testat den är det ett måste, den är farligt god och Joanna tipsade om den briljanta iden om att doppa nötter i krämen.

Tack Barebells och Joanna för en mysig förmiddags, kom tillbaka till stan med ny energi och redo för att starka höstens bootkamps.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Mathilda Weihagers webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!