Mörka toner och hösten i sikte

Ja mycket kortare är det inte men vi tog ända av en bit på längden, älskar att ha det långt och tunnare i topparna men nu kändes det som att det var dags att färga håret i höstens färger och klippa av en bit för att få lite liv och tjocklek på håret. Hade gått över 7 veckor med hairtalk men det satt lika bra ändå, hunnit växa ut en del men kvaliteten var den samma. Badat i både klor och saltvatten hela sommaren så det var dags för en uppfräschning inför fashion week och alla kommande resor och årets bröllop såklart.

Igår var det första molniga dagen på väldigt länge, kände nästan doften av hösten när jag gick utanför dörren – finns det någon bättre doft?! När man känner doften av sommar, vår eller höst. Då vet man att det är dags att byta säsong och påväg in i en ny årstid. Det är något jag älskar med Sverige, att vi har 4 årstider och får byta garderob innan man hunnit tröttna på säsongens plagg. Jag gick förbi Åhlens i söndags för att handla lite underkläder och sprang på Carin Westers kollektion, har inte sett kollektionen på Åhlens innan men måste säga att där fanns en hel del fina plagg.

Tips, spring in och kolla! Vissa material och plagg håller inte den högsta kvaliteten men man får många fina plagg för pengarna. Jag hittade dessa utsvängda jeans och en stickad tröja som passade perfekt till en tidig höst dag som igår. Många butiker har redan fått in en hel del höstkollektioner och jag har till och med hunnit köpa min höst/vinter kappa. Kanske lite tidigt men förra året hittade jag ingen jacka så nu var jag snabb och köpte tidigt istället. I vanlig ordning blev det en MaxMara kappa, tror nästan jag har överlägset flest kappor där ifrån. Fantastiska kvaliteter och design som håller i sig, min första kappa är nog 6 år gammal och jag använder den fortfarande. Får visa er den nya sen, nu ska jag springa till ett möte. Hörs senare, puss!

Ni hittar tröjan här – Carin Wester finns även i offwhite. Jeansen hittar ni här – Carin Wester

KNIT/CARIN WESTER JEANS/CARIN WESTER SHOES/CHANEL BAG/CHANEL 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Ja, visa bild på kappan! Skulle älska ett inlägg om höstmode. Både för vardagen, jobber och festligheter. Skulle även vara interessant och höra lite hur du tänker kring klädinköp och hur du bygger din garderob(om du ens har en strategi). Tack för ett inspirerande inlägg!

    anna 2018-08-16 17:21:26
    Svara
  • Så snygg tröja!

    Josefine 2018-08-16 10:38:35 https://varmepumpshopen.se/
    Svara

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!