Hairtalk event, Puma och två dygn i Gbg

Nu märks det att alla är tillbaka som vanligt, mailen trillar in och telefonen går i ett. Jag har inte hittat min rutin än, känns mest som att jag springer runt som en irrhöna och börjar på 100 olika bollar istället för att fokusera på en sak, antar att det kommer ta en vecka innan man är inne i rutinerna igen. Vaknade imorse och bestämde mig för att hoppa morgon passet och sätta mig framför datorn direkt. Nu har jag lagt upp min veckoplan, gjort en prio lista och börjat beta av mailen. Skönt att vara tillbaka men denna veckan kommer nog handla kommer jag nog i största del förlaga komma tillbaka och jobba, måste säga att jag är lite trött på uteserveringar och lediga dagar. Rutin, träning, jobb och hemma kvällar väntar de närmaste månaderna.

I helgen var jag i Göteborg och på Way out West för första gången i mitt liv, jag har aldrig haft tid att åka då det är Cph fashion week samma helg och suttit fast i inköpsmöten. Jag åkte ner vid torsdag lunch tillsammans med Puma och Hoss och på fredagen hade jag ett event tillsammans med Hairtalk. Vi byggde upp en provisorisk salong på Elite, bjöd in 10 influenser som blev fina i håret inför festivalen. Tjejerna blev så fina i håret, flätor och glitter såklart! När eventet var avklarat var det dags för Warner festen som mina fina systrar Hoss hade anordnad, vill nog säga att dem är bäst i stan på att göra fester – det var så lyckat!

Efter dagsfesten var jag helt slut, valde att stanna hemma på hotellet men blev övertalad om att följa med till området. Väl där blev jag inte så långvarig, jag och Joanna åkte hem vid 21 och satt på balkongen tills vi båda två nästan somnade sittande haha man är inte 20 längre. Men vi hade förbaskat roligt, alla tjejer var återförenade och jag kom hem som vanligt med ont i magen av alla skrattanfall – livets vänner! Här kommer bilderna från helgen <3

Vi åkte från stan vid 12 tiden och hoppade på Pumatåget till Gbg.

Roshi och Sharare hade som vanligt tänk på varje liten detalj. Drinkarna med bilder på oss kunde man ju inte stå emot trots att klockan bara var lunch.

När vi väl var framme checkade vi in på hotellet och sen var det middag på Toso med hela Puma-gänget.

Festivalplagg har jag inte överdrivet av i min garderob men kvällen till ära hade jag en randig klänning från For love & Lemons, jeansjacka och puma skor såklart.

Kände mig extremt ungdomlig i min stil men det fick jag bjuda på när det var festival tema. Inte varje dag jag bär klänning och sneakers, bekvämt men inte så mycket jag.

Blev en tidig kväll för mig då jag skulle upp och arrangera blommorna på Hairtalk eventet. Så fina blommor som Blomrum kom och levererade på morgonen.

Letade efter studiospeglar med ljus och lyckta utan att hitta några som passade men med lite fantasi så hittade jag speglar på Ikea som jag byggde ihop på plats och dekorerade ramen men en lång blomstergirlang.

Vi serverade såklart frukost medans tjejerna blev fixade.

Joanna och Tilda var först ut <3

WOW! Hur fina blev dem inte!? Älskar Hairtalks hairband, så lätt att skapa ett långt svall eller en annan frisyr på så kort tid för kvällen. Joanna fick långt lockigt svall med flätor och Tilda fick en stram hög hästsvans, så snyggt!

Jag vågar generellt inte sväva ut för mycket med mitt hår men fick några flätor inför kvällen, syns dock inte så mycket på bilden.

Sen trillade det in en efter en..

Fina Lovisa, Moa och Elin kom. Moa fick rosa toppar och Lovisa och Elin fick lockar, flätar och glitter.

När event var slut var jag lika trött som på bilden men tvingade mig själv till Push och Warner festen, väl där hittade jag ny energi och Hoss hade skapat året fest. Vi hade så roligt att vi dansade hem till hotellet hand i hand.

En bild säger mer än tusen ord…

Kommer aldrig bli vuxen med dessa <3 en oförglömlig kväll och helg helt enkelt!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!