Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Howdy Howdy

Imorse vaknade jag så tidigt så jag knappt visste vad jag hette, klockan 03 vakna jag av att det var så varmt i sovrummet och kunde inte somna om. För några år sen kunde jag sova ett dygn utan problem, var behov av extra sömn och tog gärna en lång sovmorgon på helgen men nu vaknar jag extremt tidigt och har svårt att somna om. Kanske kommer med åldern men det påverkar mina dagar, jag blir trött i huvudet och frånvarande när jag inte får mina timmar om natten. Visst är det skönt att vakna pigg och slippa snooza 30 gånger varje morgon men att känna sig som en zombie fram åt eftermiddagen är inte så uppskattat. Har ni några tips, har ni också svårt att sova i perioder?

Nu har jag suttit och jobbat sen 06, skönt att få undan lite innan alla andra vaknar i huset. Idag åker vi till Köpenhamn över natten, ska bli så mysigt att strosa runt på ströget och titta på folk. Bokade en natt på Nobis, brukade alltid bo på St Petri förut men ville testa något nytt. Har inte bokat in något annat, tar dagarna som dem kommer och hoppar in på någon mysig restaurang istället för att göra upp ett schema – spontant och avslappnade. Det enda jag har krav på är att hinna äta pölsa och smörrebröd och det lär jag göra några gånger om haha. De senaste dagarna har jag legat på stranden och jobbat, skönt att smyg starta hösten lite så ångesten att semestern är slut inte blir allt för stor när man kommer hem till Sthlm igen. Känner mig dock ganska redo att komma igång som vanligt igen, rutiner och allt vad det innebär. Nästa vecka blir det Way out West och ett event tillsammans med Hairtalk som jag jobbat med under sommaren. Har aldrig varit på wow, vi är många som ska dit så kommer nog bli en rolig helg. Ska ni dit? Vi ses kanske där <3

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Hur gör du om dina bilder på instagram? Så fina! Kram

    Carro 2018-08-01 17:51:19
    Svara

senaste från Mode

Mathilda Weihagers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!