Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Banana!

God morgon fina ni! Vaknade för en liten stund sen och ska snart pack in hundarna i bilen och köra bort till hundbadet, vaknat tidigt varje morgon sen jag kom ner till Åhus. Vill inte missa en minut med mina älskade pojkar, Ike har suttit som en litet plåster sen jag kom. Igår var vi på ett nytts ställe här i Åhus hela familje, Åhus Bryggerie – såhär långt Åhus bästa restaurang! Enkelt men så gott, jag åt smörrebröd och drack en av deras egen bryggda Ale. Så ett nytt litet favoritställe i Skåne, rekommenderas!

Från Åhus till Ibiza, hur fin är inte denna frukt dröm från For Love & Lemons!? Jag hade den på mig på kvällen när vi firade min 30 års dag. Älskar lekfulla klänningar, så fin längd och hur glad blir man inte av mönstret av bananer, citroner och ananas. Kände mig väldigt fin på mina dag, har känt mig lite extra fin i alla plagg från For Love & Lemons denna säsongen. Så mycket fint! Såg att den var på rea nu – Ni hittar klänningen här – FL&L

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Mathilda Weihagers webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!