Formentera

Söndagar och alla ligger vid poolen och tar en dag utan några som helts måsten, skönt med en dag vid poolen. Vi har haft något bokat varje dag sen vi kom hit så det var välbehövt med en dag utan några planer. Några åkte hem igår och några åker hem idag sen blir resten av resan oplanerad förutom min 30 års dag, vi får väl se hur min dag blir firad men att få vara på denna fantastiska ö min fina vänner räcker långt för mig.

Vi har besökt en hel del restauranger, varit inne i gamla stan, gått på Eric Prytz konsert, varit på Lio som var över all förväntan men den bästa dagen hitintills var nog när vi var på båten och stannade till på Formentera. Vilket vatten och utsikten från restaurangen var helt magisk, omringas av blått vatten och oändligt med fina båtar.

Vi åkte tidigt på morgonen från huset för att möta vår kapten vid hamnen. Jag hade på mig denna super söta jumpsuit från For Love & Lemons, älskar årets kollektion! Perfekta semesterplaggen.

Gänget i väntan på att få gå på båten.

Haffade den bästa platsen direkt haha!

Dessa två underbara människor har tyvärr redan åkt hem, så glad att dem var med på resan <3

Grabbarna njuter av båtturen.

När vi hoppade av båten för lunch bytte jag om till denna blommiga utsöta baddräkt med matchande kjol kjol, också från For Love & Lemons.

Väl framme på Formentera stannade vi till på en restaurang jag hade bokat, jag bokade två stycken beroende på hur vinden skulle blåsa så denna dagen fick det bli Moli de Sal.

Vi drack sangria och åt skaldjur.

Utsikten! Blev en ganska snabb lunch då alla ville hoppa på båten igen och besöka nya badplatser.

Svårt att få rättvisa bilder på vattnet men klarare vatten får man leta efter i Europa.

Älskar baddräkten, For Love & Lemons har så mycket fina badkläder – vill ni ha bikinis som inte ser ut som alla andra borde ni definitivt kolla in dem.

Efter en lång dag på havet var man ganska mör i kroppen, runt 7 tiden kom vi in i land igen.

Vi kom hem till huset lagom till solnedgången, åt en snabb middag och sen somnade alla som små barn. En magisk dag!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!