Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Champagne á clock

 

Fredag mina vänner och dags för ett glas bubbel och sen ska jag vidare på en 40 års fest! Temat är vit och jag har precis varit uppe hos William och lånade ett super fint sett från Viktoria Chan som jag ska ha på mig ikväll, ni ska få se senare. Sista helgen innan semester och en vecka kvar, nu är jag så redo för sol och bad! Två veckor i Ibiza med vänner och sen direkt ner till Åhus, familj och mina älskade hundar. Juli månad kommer gå så snabbt men det gör väl det när man har roligt. Hoppas ni också har härliga semesterdagar att se framemot! Imorgon ska jag packa väskan inför vår lilla Österlen trip, på söndag morgon går bilen ner mot Skåne och tre dagar av massa härliga så dagsturer runt om i det vackra landskapet. Ska bli så roligt att få visa er alla mina sommartips!

Nu måste jag hoppa i den lilla vita och bege mig ner mot stan och möta upp resten innan överraskningsfesten sätter igång! Puss

Jag och mina bästa Petra i Ganni klänningar, den nya kollektionen är så fin! Wakakuu har fått in massa nytt så in och kika!

Foto: Lisa Höök

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Mathilda Weihagers webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!