Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

De senaste dagarna och ett dumt beslut!

Nu börjar jag känna mig trött i kroppen, går lite i vågor men idag körde jag 2 träningspass för utebliven träning under helgen och nästa vecka. Jag körde mitt första kampsportspass med Vilmer på Kampsportslabbet tillsammans med Petra och Lisa, så roligt! Har aldrig gillat att boxas och sparkas men när man får börja öva på teknik och får in en bra träff var det betydligt roligare. Har verkligen saknat Kampsportslabbet så till hösten kör jag igång igen, träna själv på sats är roligt en tid men nu saknar jag gruppträningen. Efter passet åkte jag hem och jobbade och efter lunch hade jag ett Barrys pass bokat, det ångrar jag nu i efterhand att jag gick på! Mina armar hänger av utmattning, kan knappt skriva på datorn utan att mina händer darrar, ingen super bra ide att ta ut sig fullständigt efter ett par intensiva jobbveckor – det var helt enkelt et dumt beslut, tur det snart är helg!

Veckan har gått i ett, sprungit på event om variant samtidigt som jag planerat nya uppdrag inför hösten. Denna våren har gått så snabbt och snart är det dag för semester och sen är det dags att sätta igång med höstens jobb. Augusti är redan fyllt och har massa roliga uppdrag på gång – heja oss! Jag har hunnit knäppa av ett par bilder de senaste dagarna och först ut var en frukost tillsammans med favorit systrarna Hoss på 606.

Tillsammans med Lade Laboratory. Enligt mig den skönaste trosan med fantastik kvalitet, en snygg trosa som sitter som ett andra skin. Modellen är lik en annan välkänd trosa men jag måste säga att denna kvaliteten slår originalet med hästlängder!

 

Efter frukosten gick jag vidare till kontoret och på våning 4 hittade jag denna lilla sötis, Marley mitt lilla substitut <3

Varit hos bästa Biderman och lånat massa fina bikinis och sommarklänningar till Ibiza. Tur man har en vän som är stylist när utbudet på stan tryter.

Ätit en efterlängtad långlunch med min bästis.

Fick hem ett fint litet sommar bud från Scampi, kom väl till pass nu inför semestern. Jag har ganska svårt att hitta bikini då jag har en större överdel och en liten underdel – Scampi har ett brett utbud med bikinis som man kan mixa och matcha i olika storlekar och modeller. Och deras kvaliteter är fantastiska!

Levt i klänning hela veckan, detta väder får aldrig lämna oss!

Dessa snyggingar kom och blev fina i håret i fredags när vi hade vårt första event tillsammans med Hairtalk, hairtalk studio som ni kommer få mer av i höst.

Efter eventet väntade pizza och fotboll. Kunde inte önska mig en bättre fredag efter en lång intensiv vecka! Tacka gudarna för Foodora när man är så trött att man inte orkar laga eller hämta mat.

På lördagen var det på det igen, var uppe tidigt och mötte Viktoria för att börja dekorera babyshower.

Tur vi hade extra hjälp för när den berömda tårtan åkte i golvet fick jag ta två djupa andetag och börja styra om, som tur var hade dem extra bottnar och Mira hade inte lämnat stan än så hon körde inom och hämtade en ny.

Hur söt var inte unicorn tårtan?!

Jag gillar inte att slänga rester och framförallt inte levande blommor, som tur var så kunde gästerna ta med sig lite hem så inte allt för mycket blommor gick åt spillo.

När väl babyshowern och helgens jobb var avklarat öppnade jag en flaska rött i min ensamhet och njöt av tystnaden, tittade på folk och avslutade kvällen med ett bad. Fick i mig drygt två glas och blev till och med lite smått berusad haha! Behövs inte mycket när man är trött i kroppen, dock så somnade jag snabbare jag hann blinka så det blev en tidig kväll.

I början på veckan var jag på frukost på Diplomat – Jenny Hammar har tagit fram superfina doft ljus som doftar och påminner mig om L.A. Lite mer än ett år sen vi var där nu, saknar L.A i sin helhet men framförallt alla våra vänner.

Efter frukosten gick jag och Jannike ner till butiken på Diplomat och tog ytterligare en kaffe. Vi tänkte planera inför hösten men slutade med att vi pratade om livet och allt vad det innebär. Hon har inte många dagar kvar nu, så mysigt! Jag har drömt om att jag är med på förlossningen, så konstig dröm men jag har en magkänsla som säger att vi är tillsammans när vattnet går haha! Får se till att umgås etta mycket nu de sista dagarna och se om min dröm går i uppfyllelse!

Jannike kommer bli en så fin mamma till lilla Oliver <3

Nu ska jag lägga mig i sängen och fortsätta skriva på en text, inte ofta man har tid att bara skriva av sig och inte så ofta man har feeling för att skriva så jag ska ta tillfället i akt innan jag somnar. Puss fina ni!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Tack för en bra blogg! Blir alltid lika glad när jag ser att du har uppdaterat med ett nytt inlägg.

    Jag tycker tyvärr inte att Lace Labaratory har samma kvalitet som Hanky Panky. Lace Laboratory är hårdare och inte lika följsamma och mjuka som Hanky Panky. Min trosa från Lace Labaratory gick dessutom sönder i en söm efter att jag hade använt den en gång. Mina Hanky Pankysar brukar aldrig gå sönder.

    Emma 2018-06-21 15:13:32
    Svara

senaste från Mode

Mathilda Weihagers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!