Babyshower tillsammans med Richard Juhlin

Här kommer lite bilderna från babyshowern jag och Mira anordnade tillsammans med Richard Juhlin och Forni för Ida Warg. Vi hade jobbat inför eventet i flera veckor så äntligen får vi se resultatet, så roligt att vi rott projektet i hamn och att alla inblandade blev nöjda, speciellt Ida Warg själv såklart. Vi valde att ha babyshowern i Tornvillan ute i Nacka strand. Så fin villa vid vattnet, passade perfekt till denna event. Planera och koordinera inför likande event tar tid, allt ska klaffa efter tidsschema och många inblandade men det är utmaning som är det roliga och extra roligt när man lyckas få allt att falla på plats. Slutresultatet blev som vi tänkt oss och det blev en lyckad dag!

Jag jobbade tillsammans Viktoria på Melody flowers, tillsammans tid vi fram alla blomsterarrangemang. Vi ville hålla oss borta från ballonger och det klassiska så mycket som möjligt så istället för ”It´s a Boy” i ballonger som man har sätt lite här och var valde jag att dekorera stora bokstäver med riktiga blommor. Blev så nöjd med resultatet.

Bordsdekorationen gick i samma nyanser och ville få känslan av ett maffigt, amerikans men inte allt för stora bordsdekorationer. Vi gjorde små runda bollar i oasis som vi dekorerade med blommor.

I sista sekund så ringde jag Viktoria och ville lägga till lite extra, älskar att jobba med människor som alltid löser önskemål även om tiden är knapp. Så på plats dekorerade hon dessa fina cylindrarna med blommor som vi hängde upp i fönsterna, kände att det fattades det lite extra men när dessa kom upp blev det precis som jag tänkt mig.

Under tiden vi fixade i ordning lunchrummet fick tjejerna byta om till yogakläder från Röhnisch för en yogaklass. Vi placerade ut mattorna vid vattnet, blev både vackra bilder och en vacker vy för gästerna. Tack till Yogiraj för mattorna och fina ögonmasker som alla tjejer fick med sig hem i en gåva.

Fina Ida, så vacker bild på henne!

Några dagar innan eventet så köpte vi massa blommor som vi la i isformar till madonnorna, blev så vackert. Ett litet tips till midsommar kanske, så trevligt att servera is med bär eller ätbara blommor i.

Ida är vegan så vårt största utmaning var att maten och alla tårtor, kakor och godis skulle vara 100% vegansk men restaurangen på hotellet löste det riktigt bra.

När det serverades lunch i punschverandan dekorerade vi presentbordet med massa härliga veganska tårtor och godis från EC-GO.

Richard Juhlin skämde bort Ida rejält, vet inte exakt hur många paket där låg från Hermes men många var där.

Under fikan fick alla fylla i små lappar där man fick gissa datum, vikt mm. Ett måste på en babyshower.

Vi hade sån tur med vädret, solen kom och gick men vi kunde vara ute hela dagen. Under eftermiddagen serverade Richard Juhlin somriga drinkar och Ida fick öppna alla sina presenter innan det var dags att åka hem för vissa och vidare till Summerburst för ett gäng.

Så roligt att få dekorera och projektledare en babyshower. Har stora visioner och längtar tills vi vuxit och kan ta oss ann större event som bröllop, min stora dröm! Jag har planerat ett tre dagars bröllop in i detalj, mitt egna bröllop och drömmer om att få planera andras. Finns inget roligare och vackrare än bröllop!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!