Veckans planer!

Ny vecka och nya tag! Känns i kroppen att man jobbat hela helgen men jag är den sista att klaga, jag älskar det jag gör! Helgens event gick som planerat, några små hinder som att tårtan till babyshowern åkte i marken det första som hände på morgonen haha men vi hade turen med oss och han få en ny levererad innan gästerna kom. Allt kan hända när man har ett spelat schema men två andetag och lite tur brukar det mest gå att lösa om man vill! Ni ska få se resultat lite senare.

Denna veckan är lite lugnare, semestern börjar närma sig och ska första hinna med några möten med nya kunder och sätta alla event som sätter fart i augusti igen. Ska bli skönt med några veckor ledigt i juli, svårt att var helt ledig när man är egen men det bästa är att man kan jobba lite var man vill. Min semester är inte helt spikad än men Ibiza är bokat två veckor och sen vidare till Åhus och mina älskade hundar – drömde om dem i natt och vaknade upp med ett stort leende, drömmer fortfarande om att kunna ha mina små lurviga bebisar här uppe i Sthlm.

Måndag – startade dagen med en lång pw och gick vidare in på kontoret. Ska snart ha möte med en eventuell ny kund, så roligt att mitt lilla stall börjar bli påfyllt. Efter det ska jag vidare till Presskontakterna och sen ett besök hos bästa Emilia, finns igen som gör bättre shellac i stan.

Tisdag – Frukost event på Diplomat och sen ett snabbt möte med Bisse, ska planera ett roligt samarbete som vi ska försöka klämma in innan semestern och planera lite kommande event för augusti. Kontoret några timmar innan jag och Petra ska till Anna och bli fina inför sommaren, behöver verkligen en uppfräschning innan jag åker till sol och bad. Sen blir det middag med Petra och Mira, känns som att det var veckor sen jag träffade vänner mitt i veckan.

Onsdag – Börjar dagen med Kampsportlabbet med Petra, mitt första kampsportspass! Få se hur blåslagen jag kommer vara efter ett pass med Petra haha! Glömmer aldrig hur arg jag var efter ett boxningspass med henne för några år sedan, hon boxade mig rätt in i väggen, kanske borde köra ett pass med någon som är i min storlek i framtiden. Efter passet ska vi fota tillsammans, så mysigt med en heldag med bästis!

Torsdag – Tandläkaren, våndas men lika bra att få det gjort! Utöver tandläkarbesöket blir det en heldag på kontoret, behöver verkligen sitta ner med datorn med uppsamlingsarbete efter eventet, skicka underlag till kunder och skicka ut lite nya idéer.

Fredag – Midsommarafton! Packa bilen och åka ut till Ljusterö för att fira midsommar med ett härligt gäng vänner, var flera år sedan jag firade årets ljusaste dag i Stockholms skärgård, ska bli så mysigt. Börjar morgonen med att hämta upp ett stort gäng blommor, jag ska nämligen sätta en ny tradition till detta gäng. Dem har firat midsommar på Ljusteö i nästan 10 år, för mig blir det första året och för mig blir det ingen midsommar utan midsommarkransar så jag tänkte bidra med massa fina blommor och göra kransar till alla som vill. Älskar att göra krasar eller att vara kreativ med blommor överlag! Resten av helgen måste jag nog jobba en del så får se när vi åker hem, önskar jag kunde stanna på ön hela helgen men det beror på hur mycket jobb som väntar nästa vecka.

Förra årets pyssel med min älsklingar <3

Detta året kommit inte bli sig likt utan min skyddsängel, kommer sakna dem extra mycket denna dag!

Hoppas på lika fint väder detta året!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
  • Åh vilka härliga bilder 🙂
    Förstår att din fina beiga/ljusa stickade tröja är från förra året men vilket märke är den ifrån? Den på näst sista bilden? Så fin! Ha en fin midsommar! Kram

    Andrea 2018-06-19 08:24:54
    Svara
    • Svar på Andreas kommentar.

      Ja tyvärr är den från förra året 🙁 den är från Zara. Detsamma, hoppas ni får en härlig midsommar! Kram

      mathildaweihager 2018-06-20 10:57:43
      Svara
  • Så fina kransar!

    Josefine 2018-06-18 15:07:15 http://bergendykkerservice.no/
    Svara

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!