Dagens event med Hairtalk

Nu mina vänner är snart denna veckan slut, har varit en rolig veckan men intensiv vecka! Inte hunnit med mycket mer än jobb och planering inför helgens event så ledsen om ni blivit lidande. Idag hade jag mitt första event med Hairtalk, ett lyckat event vill jag säga! Så glad att så många kom och så roligt att alla blev så nöjda och fina i håret. Så roligt att få  jobba tillsammans med Hairtalk som jag själv både älskar och kan stå för, och framförallt för att jag själv har använt Hairtalk i många år. Jag har svårt att se mig själv sluta med extenssions, jag har haft förlängning  i över 10 år och skulle nästan känna mig naken utan mitt hår. När jag började med extenssions så var tekniken inte speciellt skonsam och mitt egna hår tog extremt mycket stryk, det blev kort och tunt och då skulle jag aldrig kunna vara utan. Idag efter ett par års användning av Hairtalk har mitt egna hår blivit så mycket längre, tjockare och friskare. Hairtalk sliter inte alls lika mycket på håret som andra metoder, det är ett av det absolut mest skonsamma löshår.

Började dagen hos min florist, hämtade upp fantastiska blommor och gick sen vidare till Nathalie Berzelius studio som vi hyrt för dagens styling inför Summerburst. Salongen var öppen för styling och fix inför kvällens aktiviteter så det har varit full fart från start. Alla tjejer gick vidare med långt vackert svall och redo för kvällen, hade jag inte haft ytterligare ett event imorgon hade jag dansat vidare till stadion hand i hand tillammans med mina tjejer men det skulle inte finnas en chans att jag skulle orka med en natt utan sömn denna helgen. Ska jag vara helt ärlig så tycker jag att det är roligare att jobba och träna just nu, vet inte om det är åldern men jag är så fruktansvärt trött på att dricka alkohol, vara ute och vakna bakfull för den delen. Kommer antagligen säga annat när semestern kickar igång men denna månaden vill jag bara jobba, träna och mysa runt. Värderar dagarna så mycket mer nu förtiden så jag våndas för att vakan upp trött och orkeslös, kanske jag är extra känslig för trötthet efter detta året. Tiden går så fort och jag tänker sällan på att mitt liv har vänts upp och ner på väldigt kort tid, jag har nog gasat mig igenom för att jag inte hunnit stanna upp. Men så länge man mår bra och är glad antar jag att det bara är att köra på och lyssna på kroppen, ta pauser när man behöver och stanna upp när man känner att kroppen halkar efter. Det är någon jag är duktig på idag, lyssna på min kropp och mitt mående. Med det sagt ska jag hoppa i säng nu så att jag orkar upp imorgon och dekorera Ida Wargs fina babyshower som vi anordnar imorgon i Nacka, ni får se mer av det imorgon. Sov gott fina ni!

Jag hade på mig detta årets favoritklänning från Isabel Marant och skor från Chloé

Kaffe pausen innan dagen kickades igång.

Natalie Berzelius studio är något ut över det vanliga! Skulle mer än gärna flytta in.

Foodora kom och levererade massa tapas till eventet. Så smidigt att beställa i appen, sparar så mycket tid och speciellt när man har ett späckat schema  – vi beställde massa chark från Bouqerian.

Dasha sitter i stolen och får långt och fint hår – tänk att hon ska få en liten bebis, så mysigt!

 

Alexia var en av de första tjejerna som kom och hon tog såklart med sig lilla Corinne, sötare flicka får man leta efter <3

Slutresultat på Alexia, så vackert!

Corinne och jag, hon kom springandes när det var dags att ta en bild haha gulle!

Näst på tur var Roshi, Sharare och Andrea. Så glad att jag träffade dessa underbara människor i Bodrum för lite mer än ett halvår sedan.

<3

Marley var också med såklart, älskar hans stil i sin lilla väska. Han fick hänga runt i min famn mest hela tiden, saknar mina små så han har blivit mitt lilla substitut.

Hello gorgeous! Hur snygg blev inte Andrea, som taget ur en film.

Min älskade Petri kom i slutet tillsammans med Margaux – så härligt att man får träffa sina vänner även på jobbet.

En sista selfie innan det var dags att plocka ihop och bege sig hem. Har varit en fantastisk dag, tack alla inblandade <3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!