Helgen från mobilen och ett hårt måndagspass!

Kom precis hem efter ett svettigt pass på Barrys! Satan i gatan vad jobbigt passet var, fick stanna upp två gånger för att hämta andas så att jag inte kräktet mitt i passet. Men roligt är det och man känner verkligen att man tar ut sig själv ordentligt då man både kör styrka och löpning i samma pass. Ni som inte testat, testa för jag lovar att det kommer var det roligast passet ni kört. Passen är ca 1 timme långa, man kör i ett mörkt rum med hög musik med högt tempo – så roligt!

Hur som helst så är jag helt slut nu, tur att jag haft en lunch helg annars hade jag aldrig klarat av ett måndags pass. Denna veckan är det fullt ös från början till slut, mötes-marathon och två event till helgen. På fredag är det dags för Hairtalk studio inför Summerburst och på lördag är det Ida Wargs babyshower som vi jobbat med i några veckor nu. Så mycket fixt och planering inför helgen men också en hel del andra event jag ska springa på, först ut imorgon är en paddelturnering med Petra haha vi får se hur det går! Har aldrig spelat paddel innan och har knappt hålla i ett rak så det ska bli intressant men med lite vinnarskalle ska jag nog klara av det också.

Börjar hitta tillbaka till formen nu efter ett par veckor, sista veckorna nu med hård träning innan det är dags för semester – ska försöka få till minst 5 pass i veckan! Vill man så kan man!

Så helgen startade jag på Nobis och en fantastiks lunch med Richard Juhlin. En snabblunch som slutade med en långlunch i solen men en magisk dessert. Så rolig ide, massa små strutar och olika sorters glass som vi fick byta ihop själva.

Dagen till ära hade jag shorts från Adoore, blus från Helmut Lang och skor från Jennie-Ellen.

Efter vår långa lunch gjorde jag Mira sällskap in på Chanel och hittade min nya dröm! Hur fin är inte denna blåa lilla väska i jeanstyg?!

Sen gick jag vidare till Sturehof för att köpa med mig chark till kvällen. Jag brukar alltid gå till östermalmshallarna när jag ska köpa chark och ost men denna gången gick jag ändå förbi Sturehof så smet in där istället och måste tipsa om att dem har färdiga chark paket för 2 eller 4 personer. Så bra! Då plockar dem ihop det man behöver för att kunna duka upp en härligt charkbricka. Tips!

Efter min lilla chark shoppingrunda mötte jag upp Emma för en aw i solen innan vi gick hem för att duka upp för kvällen och vänta in resten.

Bra urval av olika sorters skinka och ostar, lagom till 4 personer. Inte mycket som slår vinkvällar hemma med massa plockmat!

På lördagen vaknade jag upp med huvudvärk, kan varit vinet från gårdagen men denna utsikt tog bort både huvudvärken och tröttheten. Mitt favoritställe i hela Sthlm, hemma hos Linn och Robin – dagen bestod av sol, bad och massa lek med mina favorit barn.

Söndagen var lugn och skön, började med ett träningspass och sen en långpromenad innan vi åkte ut till Linn och Robin igen haha, kan inte få nog av lugnet där ute. Men det blev en lite kortare visit denna dagen, åkte hem efter en fika och köpte med mig massa jordgubbar – mina första svenska jordgubbar, nu ska jag äta jordgubbar ända fram till midsommar!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
  • Du är så inspirerande, älskar att gå in här och se nya inlägg <3
    Kan du inte göra ett inlägg om din träning? Jag har så svårt att få till bra pass när dem blir flera. Hur ser en typisk träningsvecka ut för dig?
    Ha en fin sommar!

    Kaisa 2018-06-28 19:20:19
    Svara
  • Hej!
    Kan inte du ge ett tips på midsommaroutfits? Älskar din stil ?

    Viktoria 2018-06-13 21:05:33
    Svara
    • Svar på Viktorias kommentar.

      Hej, tack fina du! Ska se om jag hinner med ett inlägg med midsommar klänningar, kanske är lite sent nu men ska försöka hinna med 🙂

      mathildaweihager 2018-06-20 11:45:09
      Svara
  • Heter inte Linns kille Mattias? 😉

    Michaela 2018-06-13 11:27:13
    Svara

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!