Champagnelunch & Dream Team

Parkerade precis i soffan med en stor skål godis och jordgubbar, har varit ute i Vallentuna hela dagen och badat och solat. Såna här dagar längtar man efter hus, tomt och bara kunna gå ut utanför dörren i ett par flip flop. Tur man har vänner som både har hus, solläge och pool så man kan åka ut på helgerna. Kommer nog somna tidigt på soffan idag, tänkte mig en lunch fredag men när man har trevligt vill man aldrig gå hem…

Började med en champagne lunch på Nobis som Mira bjöd in till tillsammans med Richard Juhlin. Vi testade 5 olika champagne och var av två var alkoholfria bubbel från Richard Juhlin, måste säga att jag skulle utan tvekan kunna byta ut champagne mot detta alkoholfria bubbel – friskt, gott med hög syra.

Vi hade så trevligt så lunchen slutade med en långlunch till kl 16.00. Sen gick jag och Mira förbi Chanel och Mira spontanköpte en väska haha lätt hänt efter ett par glas bubbel – älskar denna lilla friska fläkt! Efter det gick jag och köpte chark på Surehof och mötte upp Emma för en liten aw i solen innan vi gick hem och dukade upp bordet med massa ost och chark. Kvällen blev inte allt för sen men det kändes att man levt det ”goda livet” när man vaknade imorse. Som tur var kunde jag ta en lång sovmorgon vilket jag inte unnat mig själv på väldigt länge, behövde den sömnen även om att dagen idag enbart bestått av sol och bad så känner jag mig trött i kroppen. Kände mig lite små sjuk i början på veckan så får hålla tummarna att jag inte åker på något, har inte tid eller lust att ligger hemma under täcket.

Nobis har verkligen fått till sin uteservering denna sommaren, så mysigt med alla lummiga buskar och träd som hänger ner.

Skålar in helgen men min nya favorit!

Dream team! Så glad att få jobba tillsammans med denna stjärna! Det första hon sa till mig när jag flyttade hem var att jag borde bli PR konsult som hon och starta eget. Så glad att jag äntligen vågade ta steget och kan inte tänka mig en bättre ”partner” att jobba ihop med.

Vaknar varje morgon med ett leende och vill skynda mig till jobbet, vi funkar så extremt bra ihop och är lika på många sätt.  Vi har var och en egna bolag men kompletterar varandra extremt bra vilket gör att vi tillsammans kan ta oss ann lite större kunder och projekt jämfört med var och en kan ta – man ska alltid hjälpa varandra och lyfta varandra, det kommer man långt på!

Fina Sanna var där en stund med sin lilla pojke, hur söt är han! Man vill ju bara ta med han hem <3

Fina Marie och Valerie var också med på lunchen.

Jag och Michaela, har inte träffat Michaela så många gånger men fastnade för henne direkt. Så genuin och fin tjej!

Maggan var med, har inte träffat henne super länge! Så roligt att hon gick så långt i Let´s Dance, hon var en grym dansare men det är roligt att hon är tillbaka i bloggänget igen.

Kockarnas kock lagade och presenterade maten – maten var riktigt bra så har ni inte varit på NOI är det värt ett besök.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!