Friday I’m in LOVE

Fredagar har blivit min favorit dag på hela veckan, det är det garanterat för många men för mig har det blivit dagen då jag vaknar upp glad, utvilad och sprallig. Hela helgen består av jobb så fredagarna innebär inte helg nu för tiden men hela stan lever och människor blir generellt gladare när helgen kommer. Måndagar tro det eller ej har alltid varit min favorit dag, dagen då man kan tvätta av sig helgen och börja om, dagen då man är produktiv och får mycket gjort och hinner med både gym, jobb, tvätta, städa och träffa vänner – jag är som mest produktiv i början av veckan men gladast i veckoslutet. Vilken är er favorit dag?

Sitter just nu på kontoret, har sprungit runt hela veckan så det är extra skönt att börja dagen på kontoret och få träffa alla andra tjejer. Märks att det börjar gå mot semestertiden nu, Fingal har åkt (kommer sakna henne så att det gör ont) Petra är iväg och vi är få på vårt lilla kontor. Ska snart till Nobis för en härlig fredagslunch som Mira har bjudit in till, efter det ska jag springa bort till Metro kontoret och träffa Bisse och planera några kommande samarbeten och ett roligt projekt som vi börjat spåna på. Lilla energiknippe, hon levererar så mycket energi just nu, sprider så mycket kärlek och peppar alla i sin omgivning! Hoppas man får den livsglädjen hon ligger inne med när man själv blir gravid en vacker dag <3

Ikväll blir det en AW med Emma och sen charkisar på balkongen. Imorgon ska jag försöka flytta ut arbetsplatsen så jag kan sitta ute i solen, måste hitta inspirationsbilder till ett kommande event. Var brukar ni hitta inspiration? Pintrest i alla ära men behöver något nytt, roligt och annorlunda. Ska bli roligt att äntligen få visa er vad jag jobbat med de senaste veckorna, nästa helg jobbar jag med vårt första event för Hairtalk Studio som kommer kickas igång i samband med Summerburst och på lördag ska det dekoreras för en stor babyshower. Kommer bli så fint!

Jag har blivit en riktig jeans tjej, vad hände?! haha jag som alltid enbart bar kjol och klänning och ägde inte ett enda par jeans. Kan ha varit för att jag haft så svårt att hitta jeans som passar och som går ner i strl 25-23. När jag köpte mina första Rag & Bone jeans i L.A förra året var jag fast, deras jeans sitter som en smäck och är extremt sköna.

Blusen hittade jag i Munchen i höstas, My Theresa butiken skulle renoveras så dem sålde ut allt. Kände inte igen märket men jag fyndade ordentligt, har nog aldrig hänt mig! Jag lyckas aldrig hitta något på rea och gillar inte alls att springa runt och hets shoppa bland massa människor men denna dagen hade jag tur. Blusen kostade 1500 euro men köpte den för 200 euro – älskar den!

Hoppas ni njuter av bästa dagen – Fredag! Hörs lite senare. Puss

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!