Fantastiska helg!

Först måste jag be er om ursäkt över min frånvaro, inte bara under helgen utan även för dessa senaste dagarna. Jag var helt slut efter vår 30 års fest och på måndagen kändes det som att jag tappade all energi och kände mig helt dränerad. Valde medvetet att ta en liten paus och andas, hinna med jobb och allt som släpade efter, tok städade hela mitt hem och rensade garderoben till bloppisen. NU är jag människa igen! Behövde rensa upp, städa upp och ta en paus för att hitta energin igen.

I lördags hade jag och Joanna vår 30 års fest på YUC och temat var Carneval. Detta kan ha varit de roligaste timmarna i mitt liv, ca 50 vänner var där och firade våran dag och alla hade verkligen gått all in på temat. Det var årets varmaste dag och alla har sån energi denna dag. TUSEN TACK ALLA ÄLSKAE VÄNNER SOM KOM OCH FIRADE VÅR GENEMSAMMA DAG! En magisk dag på alla sätt, tråkigt nog så hade både jag och Joanna så roligt att vi helt glömde bort att ta några bilder men några få fick vi till.

Min lilla favorit åkte igår och vi kommer vara ifrån varandra i nästan 2 månader, hur ska jag överleva! När hon lämnade kontoret kom tårarna som på ett litet barn, har svårt att tänka mig att vara utan henne under en så långtid. Nu vet jag hur det kändes för alla mina vänner när jag varje sen sommar åkte för att vara iväg i 8 månader.

Älskade Sara gick ALL IN, vi matchade så fint tillsamman. Älskar dessa två <3

Älskar denna bild, fick den av Bisse dagen efter. Ni ser hur alla fina vänner gick ALL IN så att säga <3

När dagsfesten var slut gick vi alla vidare till Berns tackterass 606, kunde inte gått vidare till ett bättre ställe en dag som denna när solen aldrig ville lämna oss. Jag har inte en enda bild från 606 men hittade denna fina på mina älsklingar! Denna dag var magi och en dag jag sent kommer glömma!

Nu ska jag springa bort till gymet, skulle haft ett PT pass med Petra på kampsportslabbet vid 12 egentligen men insåg att jag inte hinner så får ta ett ensamt pass på Sats istället. Sen ska jag ut och njuta av solen och en halvt ledig dag. Hör lite senare. Puss

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!