Min dag!

Sitter på Pascal med en islatte i solen, jobbar och har precis sprungit runda. Ska snart bege mig mot Griffins för ett lunchmöte sen vidare till kontoret. Fredag igen och veckorna går som vanligt för fort men helgen är såklart alltid välkommen. Imorgon är det dags för min och Joannas 30 års fest, ska fixa det sista ikväll och springa bort med våra dräkter till YUC innan jag ska hem och göra absolut ingenting. Skönt med en lugn fredag, min lägenhet har fått ta en del stryk den sensate tiden då jag knappt hunnit städa eller vara hemma så idag ska jag städa undan och köpa nya fräscha blommor.

Igår var jag hos bästa Emelie på Hairtalk och fick nytt hår, det blev så fint! Som vanligt men denna gång blev jag extra nöjd med färgen och det långa svallet. Jag kom lite tidigt till salongen och mötte upp Bisse för att ta en lunch på Miss Clara och planera lite samarbeten vi ska göra tillsammans. Denna underbara människa, hon har alltid varit en glad liten favorit men det senaste året har hon verkligen blommat ut! Vi har varit vänner sedan länge och satt många kvällar i Malmö och drack te ihop och pratade om livet, vi förstår varandra och är extremt odömande människor båda två. Vi har båda haft likande år och gått igenom en del tillsammans, är så tacksam och glad att jag har en så fin vän som Jannike som jag kan få råd av och prata med <3

Innan färg, såg ganska risigt ut och behövde verkligen en uppfräschning av mitt egna hår. Emelie är förbaskat duktig på färg och får alltid till den perfekta kalla tonen.

Slutresultatet! Så himla nöjd! Mörk botten med beiga längder i kalla toner.

Vad vore livet utan Hairtalk, jag hade nog aldrig kunnat få såhär långt tjockt eget hår. Alla har inte den turen att få långt och fint svall så tur är väl att man kan sätta in skonsam förlängning eller förtjockning för att alla ska kunna få sitt dröm hår. Visste ni att Hairtalk är världens mest skonsamma extensionsmetod?! Sliter inte alls på håret som många andra extensions.

Jag kan också stolt berätta att Hairtalk nu även är min kund, så himla roligt då jag använt Hairtalk i så många år. Känns super roligt att få jobba tillsammans och skapa roliga event och sprida varumärket i hela Sverige. Ni kommer få se många vackra hår i framtiden!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Vart kommer klänningen som du har på dig ifrån? Verkligen fin!

    Emilia 2018-06-02 11:50:08
    Svara
    • Svar på Emilias kommentar.

      hej Emilia, den är från Rodebjer men köpt förra året, hoppas dem har den kvar 🙂 kram

      mathildaweihager 2018-06-04 12:39:53
      Svara

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!