Byxdress – bloppis

Många av er har frågat var jag brukar sälja kläder jag inte använder längre, ska jag vara helt ärlig har jag varit väldigt dålig på att rensa och sälja. Men nu har jag skaffat ett instagram konto (mathildaweihagerbloppis) där jag lägger upp kläder, skor och väskor jag inte använder längre, har köpt fel storlek eller tröttnat på. Än så länge ligger där inte så mycket uppe men det kommer mer efter hand och skulle ni vara intresserade av ett specifikt plagg är det bara att skriva på insta direkt och fråga, jag har på tok för mycket kläder och en hel del plagg jag inte använder. Mycket roligare om dem kommer till användning såklart!

Jag har en hel del klänningar och byxdressar från Self-portrait som är mitt absoluta favorit märke, drömmer om en hel garderob fylld med enbart deras klänningar! Dem har så otroligt fina klänningar i super fina material och bra passformer. En av mina favoriter är denna byxdress i blå spets, jag har två stycken då jag köpte en i fel strl så är någon sugen på att köpa den är det bara att skriva i kommentarsfältet eller på instagram så skickar jag den mer än gärna! Nypris 4000 kr, använd vid ett tillfälle och säljer den för 2000 kr. Den är i strl UK 8 vilket motsvarar XS.

Puss på er!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
  • Hej! Är byxdressen såld? annars köper jag den gärna 🙂

    Sofia 2018-06-29 13:21:51
    Svara
  • Så fin byxdress! Var uk 8 för liten eller för stor för dig? Lite osäker på strl själv har uk8 i deras klänningar, vilken strl brukar du ha? 🙂 Du har alltid så fin stil!!

    Alexandra 2018-06-02 23:01:09
    Svara
    • Svar på Alexandras kommentar.

      Hej Alexandra, Jag brukar alltid ha strl 8 i self-portrait men har gått upp lite i vikt så därför den är lite liten 🙂 så den är normal i strl. Hör av dig om du vill ha den så skickar jag, den är så fin! 🙂 Kram

      mathildaweihager 2018-06-04 12:38:29
      Svara

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!