Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

En lättare middag

Det bästa med våren och sommaren är såklart det underbara vädret men när primör säsongen sätter igång vill jag inget annat än att stå i köket, åka till gårdsbutiker och laga massa härlig färska sallader. När jag var nere i Åhus för någon vecka sedan hade en del gårdsbukter öppnat och jag körde inom Rathckegården påväg hem från stranden för att köpa med mig massa färska grönsaker. En grönsak som jag älskar och har förmågan att föräta mig på är sparris, både vit och grön men framförallt den gröna älskar jag att äta rå i sallad. Ett annat litet tips är att använda hela råvaran och även bladen på grönsakerna som för det mesta går att äta och är super goda. I denna salladen hakade jag ner hela rädisor med bladen, passar perfekt om man vill ha lite grönt i salladen istället för vanlig sallad.

Jag gjorde en matig och fräsch sallad på tomater i olika färger och storlekar, färsk sparris, rädisor och rädisornas blad som är jätte goda med en mild smak av rädisa. Lite schalottenlök, salt, citronsaft olivolja. Till det hade jag en nyrökt makrill men passar till all typ av fisk och även kött.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Hej
  Undrar var de fina underläggen i trä är ifrån? Letar efter exakt sådana ☺️
  Tack!

  Sofia sköld 2018-06-05 15:01:49
  Svara
 • Ser så gott ut!

  Josefine 2018-06-01 09:17:42 https://varmepumpeshopen.no/
  Svara
 • vart har du köpt din grå fårpläd? letat efter en tunnare i den färgen. kram

  moa 2018-05-30 19:26:08
  Svara

senaste från Mode

Mathilda Weihagers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!