Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Den perfekta sommarklänningen!

Springer runt på stan mellan möten, upphämtning av maskeradkläder samtidigt som jag försöker sätta bordsplaceringen för festen, som ett litet yrväder! Äntligen är det snart dag för vår 30 års fest och äntligen kan jag pricka av den från min to do list! Trodde denna veckan skulle vara lite lugnare men inte, vaknade i måndags morse och insåg att min lista var betydligt länge än jag trott men vad gör det när man tycker det är roligt, gasa gasa! Ska dock vara ärlig och säga att jag haft lite ångest över vår fest men det har man nog alltid när det börjar närma sig, man vill att alla ska ha roligt och allt ska klaffa såklart. Hur som helst kommer det vara strålande väder och jag hoppas alla kommer utsmyckade och går all in på temat – karneval. Jag och Joanna hämtade våra dräkter i morse, herre vad vi kommer synas haha, så roliga och färgglada dräkter!

Igår hade jag på mig den rosa Adoore klänningen, den gröna var min favorit tills jag fick på mig denna rosa lilla dröm! Fick så många komplimanger igår, matchade den med Michaela sandalen och min lilla Chanel. Den perfekta lilla sommar outfiten.

/ Klänning – Adoore Sandaler – Flattered Väska – Chanel /

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Hej Mathilda!
  Vilken fin klänning. Är så sugen på att beställa den men är osäker på storlekarna. Jag är 155cm. Vad har du för storlek på din?

  Tacksam för svar!

  Frida Larsson 2018-05-31 12:48:18
  Svara
  • Svar på Frida Larssons kommentar.

   Hej Frida,
   Ja visst är den 🙂 jag är 158cm och har xs i min, dem är normala i strl så ta den storleken du brukar 🙂 kram

   mathildaweihager 2018-06-04 12:41:21
   Svara

senaste från Mode

Mathilda Weihagers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!