Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Båttur, Snö Gelateria & Strömma kanal – tack Sverige!

Kom precis hem efter den perfekta söndagen eller vill nog säga att hela helgen har varit magisk! Vädret har hålla i sig i över tre veckor nu, helt otroligt! Tänk om det kunde vara sånt här väder hela sommaren, då vill man ju inget annat än att vara hemma i Sverige.

Vi spolar tillbaka tiden till i fredags. Jag höll i en lunch på Ett Hem tillsammans med Pillowtalk som ni ska få se mer av imorgon, lunchen var super lyckad och vädret var på vår sida så vi kunde sitta ute i det fantastiska orangeriet. Efter lunchen åkte jag och mötte upp systrarna Fingal på Kung Karl takterass för att njuta av solen och att helgen äntligen var kommen. Vidare gick jag och Joanna till YUC och mötte upp Daniel för att planera våran 30 års fest som är nästa lördag, hurra hurra för som! Inte konstigt att jag och jojo har en syskon likande relation, vi är födda med en dags mellanrum, 18 och 19 och vi båda är som kräftor – hårda på utsidan men mjuka på insidan <3

I lördags var jag ute och gick mina långa promenader runt Kungsholmen i vanlig ordning, blev till och med två rundor och ett pass på gymet för att kompensera för utebliven träning under veckan. Efter det var det dags att åka ut till Ulriksdals Wärdshus för en tidig sommar middag – så vackert där ute och speciellt nu när allt står i blom och det är grönt över allt.

Idag söndag har jag inte gjort mycket mer än sprungit runt på lite lägenhetsvisningar, köpt nya blommor och planterat – precis som jag vill att en söndag ska se ut. Drömmer om ett landställe, tänk att ha en trädgård man kan pula runt i, plantera blommor och laga massa mat. Storstäder i alla ära men när sommaren kommer vill man ju bara vara i skärgården eller på landet så lite senare åkte vi ut till Strömma kanal och åt en lunch i solen. Super längesen jag var där men det ligger perfekt långt utanför stan om man vill ta bilen eller båten ut en eftermiddag och njuta av lugnet. Ska bli bättre på att åka på små utflykter, nästa utflykt får kanske bli till Grinda eller Sandhamn.

Jag har strosat runt i min nya favorit dress från Stylein. Den perfekta city outfiten!

Åkte båt ut för att titta på lite olika alternativ på locations till ett kommande event, så mysig start på dagen! Hade väldigt gärna börjat varje morgon med en båt tur till jobbet.

Ett av husen jag var och kollade på, så fint med skogen runt om och utsikt mot havet.

Älskar att ena dagen inte är lik den andra, roligt när dagarna är så varierande och inspirerande!

Lilla loppan 2 Fingal var uppe i Sthlm för elitloppet så vi passade på att välkomna helgen tillsammans på takterassen på Kung Karl där dem bodde. Så mysigt när Tilda är uppe, hon är en av oss och borde bo närmare <3

Så här glada var vi att det var helg, avklarat en lyckad lunch och att vi fick sitta i solen med en spritzer.

Ätit frukost i solen och bättrat på färgen lite, älskar slöa mornar när man kan äta frukost i lugn och ro och ägna så många timmar man vill på gymet utan att känna sig stressad. Ja visst, nu har jag fått dille på denna frukosten haha lagt äggen på hyllan ett tag och kör kvarg med chiafrö, bär, nötter och mängder med cocos!

Sommarfesten till ära tog jag fram denna underbara klänning från Self-portrait. Ni får ursäkta röran haha! Håller på att fota till en bloppis som snart kommer upp på instagram så hela min lägenhet ser ut som en stor garderob.

Islatte, livet dryck! Borde dock byta ut dem mot cold brew men jag älskar att dricka islatte på sommaren. Ett litet tips om ni vill göra det hemma. Lite varmt vatten, två teskedar Nespresso och lite honung. Sen toppar du det med massa is och mjölk, enkelt och super gott!

Ätit lite för mycket glass men jag bor en aning för nära SNÖ gelateria! Stockholms bästa glassbar som ligger på Odengatan, har ni inte testat MÅSTE ni gå förbi!

Mina favoriter är cocos och kanel, bryntsmör och rosmarin och vitchoklad. Mums!

Strömma kanal, så vackert!

Stannade till på Strömma krog och åt en sen lunch i solen, tittade på båtarna som körde förbi och njöt av en ledig dag.

Tack livet, tack Sverige och tack solen!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Älskar din stil! Vart kommer blåprickiga linnet/klänningen ifrån? Älskar din Self Portaint klänning också 👌

    Nathalie 2018-05-28 19:28:42
    Svara

senaste från Mode

Mathilda Weihagers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!