Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

By Ti Mo och lunch på Miss Clara

Idag har det varit varmt, puuh! Man vill inte klaga men när man springer runt i stan, fram och tillbaka mellan möten och kontoret är det lite för varmt. Inte så roligt när det börjar pärla i pannan innan man kliver in i ett möte, man kanske får skaffa sig en solfjäder om vädret ska hålla i sig. Var uppe med tuppen i morse och gick en lång promenad innan jag skulle möta Mira på kontoret, suttit halva dagen och letat locations till en babyshower men nu äntligen har vi nog hittat rätt ställe för eventet! Vid lunch var det dags för en sommar lunch på Miss Clara med By Ti Mo, vi fick se en super fin kollektion av långklänningar, singoalla toppar och minikjolar. Så många blommiga klänningar som jag mer än gärna strosar runt i sommar. Efter lunchen blev det några timmar till på kontoret och sen gick jag på blomster-jakt i värmen utan någon lycka men däremot skolycka! Gick förbi Jennie-Ellen påväg hem och fick med mig ett par nya sommarskor, jag har levt i mina pinch me i snake det senaste året och nu har dem även kommit som flats. Så fina, ni får se imorgon!

Fick precis ett mail som fick mig att dansa runt i köket av lycka, finns det en bättre känsla när man ror en ide i hamn?! Pitcha in en ide som landade precis där jag ville, så roligt! Lovar att berätta mer snart. Imorgon ska jag infinna mig på söder tidigt för kick off med Metro mode, frukost och spa-morgon med hela gänget! Sov gott fina ni så höras vi imorgon <3

Äntligen hade loppan nr 2 kommit hem från Frankrike, nu var vi tre samlade igen <3 vi går dock om varandra hela tiden. Joanna åker till Istanbul och jag åker ner till Skåne men vi får en mysig heldag på Loka Brunn tillsammans iallafall.

Detta rosé är utan tvekan det bästa jag testat, jag och Joanna pratade om att beställa hem ett gäng tidigare i veckan då vi hade blivit renommerade just detta. Värt var enda krona, så gott! Härligt ljust, friskt rosé med en klar smak av gröna äpplen.

This dress! Så vacker och ännu vackrare i vitt för den som vill ha en enklare bröllopsklänning, skulle gärna bära den småblommiga på kommande sommarbröllop. Ni hittar klänningen här – By Ti Mo

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Vilken strl har du på den gröna klänningen? Tycker du att den är stor eller liten i storlek?

  Alexandra Hansson 2018-05-16 20:48:41
  Svara
 • Hej!

  Varifrån kommer den gröna klänningen du har på dig? Så fin!!

  Alexandra 2018-05-16 20:15:09
  Svara
 • Wow, vilka klänningar!

  Josefine 2018-05-16 08:40:13 https://varmepumpeshopen.no/
  Svara

senaste från Mode

Mathilda Weihagers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!