Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

My week!

God morgon fina ni! Kom till kontoret för en stund sen, bara jag här men tycker det är ganska skönt att starta dagen i min ensamhet. Ska snart bege mig till humlan och möta upp Mira, idag flyttar vi ut mötet till solen! Man får passa på så länge det varar. Veckan blir kort för mig eller kort i Sthlm iallafall, på onsdag ska vi åka ut till Loka Brunn och sen åker jag vidare därifrån ner till Skåne. Kände att det var dags att åka ner till hundarna och familjen en helg, har haft lite ångest över att jag inte tagit hand om Cognac och Ike de senaste veckorna men tiden räcker inte alltid till. Ike har blivit mycket bättre och rehaben har gjort underverk ska bli så härligt att se han skutta runt utan sele eller hjälp. Cognac ska få springa fritt bland kullarna på Österlen och Ike ska få hänga i min famn precis så mycket han vill. Få som får mig att skrattar och känna sån lycka som jag gör med dem två!

Måndag, kontorsdag hela dagen! Möte med Mira, planera kommande event och hitta några härliga slott som vi vill ha till eventet. Googlat runt hela helgen efter det perfekta stället att ha en babyshower på men inte lyckats hitta rätt. Har ni några tips som inte ligger allt för långt ut från stan får ni gärna tipsa! Ikväll blir det nog ett utomhus pass istället för gymet och sen måste jag sätta mig med alla tusen bilder jag och Liisa tog i veckan.

Tisdag, morgon pass och sen vidare på lunch på Miss Clara med By Timo, kalendern svämmar över nu när våren är kommen! Svårt att hinna med allt så får försöka ta det viktigaste först. På kvällen blir det middag med tjejerna på Kommendören, vårt lilla stammis hak från förra året – en favorit i repris med andra ord.

Onsdag, Kick off med Metro Mode, ska bli så roligt att träffa alla! Blir en spa dag tillsammans och sen lunch möte. Efter det ska jag hem och packa väskan för Loka brun och Skåne.

Torsdag, Vin provning och övernattning på Loka brun. Ska bli så mysigt och hoppas att vädret håller i sig så vi slipper regn. Petra har hämtat ut en Porsche som hon ska ha i en månad och ska köra oss ut haha kan bli farligt med henne bakom ratten i en sport bil!

Fredag, Åker tillbaka till Sthlm tidigt på morgonen, lunch på Hallwylska med By Malina och sen ska jag hoppa på tåget mot Skåne. Åker alltid med blandade känslor, många minnen som kommer ifatt en.. På kvällen ska vi till Pias kitchen som jag ska berätta mer om när jag varit där! Har hört så mycket om detta lilla ställe så ska bli så roligt att äntligen besöka hennes restaurang mitt ute i ingenstans. Sen blir det Österlen häng för hela slanten, ska hämta hundarna och köra runt bland kullarna och se om jag kan hitta några nya gömda små ställen. Håller på med en Österlen guide som snart kommer upp, har massa härliga tips till er om ni ska åka till Österlen i sommar.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Låter som en perfekt jobbvecka:)
  Tycker verkligen om din blogg och är glad att du satsar på den. Ett litet önskemål är att du kanske kan korrläsa inläggen, mycket särskrivningar och felanvändningar av de/dem.
  /Kajsa

  Kajsa 2018-05-14 21:03:50
  Svara
 • Låter som en härlig vecka, hoppas det fina vädret håller i sig!

  Josefine 2018-05-14 13:50:59 https://luckytarot.se/
  Svara

senaste från Mode

Mathilda Weihagers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!