Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

En kväll i Spanien, landet och senaste dagarna från mobilen.

Vilken långhelg jag har haft och vilket väder, Sthlm levererar just nu! Känns som att jag tjatar om vädret nästan varje dag men man blir så mycket gladare och piggare när sommaren kommit, hela stan lever igen. Som jag berättade förra veckan så är jag så trött på sena kvällar och utelivet så nu i lite mer än 3 veckor har jag dragit ner kraftigt på både alkohol och sena kvällar och jag mår så mycket bättre – känner stor skillnad på bara dessa få veckor. Inte för att jag var ute överdrivet mycket förut men att få sömnen man behöver och tid för träning gör att man orkar med så mycket mer och dagarna blir betydligt längre. Så energin flödar och jag känner mig piggare än någonsin, känns som att det börjar gå mot bättre tiden och hela omgivningen känns lyckligare – återigen, se vad lite D-vitamin kan göra! Denna helgen var extra lång och vi spolar tillbaka tiden till i torsdags…

Blev en och annan träff på YUC där jag och Joanna ska ha vår 30 års fest om några veckor. Kommer bli så bra, taggad till tusen! Man fyller ju bara 30 en gång så lika bra att slå på stora trumman.

Älskar baren och inredningen, känns lite nytt i Sthlm och inte som alla andra. För er som inte varit där så spelar dem stans bästa musik och maten är riktigt bra om man gillar sydamerikansk meny.

Haft en mysig träff med Forni på Broms – planerade möhippa och åt en nyttig lunch. Så glad att just Forni är en av Petras bästa vänner och att vi tillsammans planerar hippa och annat mysigt <3

Sen var det dags att träffa upp Liisa min underbara fotograf. Lovat er fler outfit inlägg så det ska ni få nu!

Vaknat tidigt med en löprunda varje morgon och börjat dagen med min nya frukost, tack för alla tips! Kommer aldrig sluta äta ägg men kan vara bra att variera sig lite ibland haha!

Fredagen var kommen och det var bokat en tjejmiddag på Spanjorskan. Tilda var uppe från Göteborg och några barndomsvänner till systrarna Fingal var också uppe så vi blev ett härligt tjejgäng som åt tapas, skrattade i kors och dansade vidare på stan hela helgen.

Att det skulle ta så långtid att besöka denna resturang, tänkt boka bord så många gånger men aldrig kommit till skott. Men det var väl tur att turen var kommen för det var mycket bra mat, härlig personal och en mysig uteservering – ligger även på bästa adressen i stan enligt mig. Precis intill Nybrogatan 38 (min fd kvarterskrog) hittar ni Spanjorskan.

Jag och min lilla favorit loppa!

Tror ingen har missat att jag är helt tokig i MAJS, majs är något av det bästa jag vet i alla former så måste såklart rekommendera deras sötmajs på menyn.

 

Gänget <3

I lördags åkte jag ut till Ulrikdals trädgård tillsammans med Linn och Elliot för att köpa växter och blommor, äta lunch och bara strosa runt i växthusen.

 

Exakt så här såg växthusen ut som jag själv växte upp i, får så mycket minnen när jag kommer ut hit!

Önskar så jag hade ett landställe som jag kunde fylla med växter och blommor.

Min favoritblomma, många fina magnolior som fortfarande blommade. Vackraste blomman av dem alla!

Efter blomster shoppingen åkte vi ut Vallentuna och Linn för att sola och bada, köra fyrhjuling och grilla. Magisk dag på landet!

Tänk om man kunde vakna upp till denna utsikten varje dag! Så vackert här.

Detta var nog den mysigaste dagen på hela helgen, går inte att beskriva lugnet som man får när man kommer ut hit. Älskar att komma ut till Linn och bara koppla bort allt och bara få vara för ett tag.

Avslutade kvällen med middag i solnedgången innan det var dags att åka in till stan igen och möta upp tjejerna en kortis. Så tacksam att jag har så fina vänner i mitt liv, hela helgen har varit fylld av kärlek, vänner och familj. Så tacksam och så glad <3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Mathilda Weihagers webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!