Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Första riktiga sommardagen!

Denna dagen har gått i ett och jag älskar det! Började med ett pass på gymet med Joanna och sen var dagen igång. Jobbade hemifrån tills det var dags att be ge mig mot YUC och lunchmöte, YUC har för övrigt har riktigt bra lunch om ni inte varit där. Planerat min 30 års fest som jag och Joanna ska ha tillsammans och träffat Pillowtalk för att planera inför ett härligt lunch event. Har så mycket idéer just nu att jag knappt kan sova om nätterna, vaknar mitt i natten och skriver ner mina tankar helt yrvaken. Så mycket man vill göra men så lite tid! Energin flödar just nu, får ta vara på denna energin och vara extra produktiv.

Fick nycklarna till mitt kontor idag, så glad och nu äntligen kan jag köra igång på riktigt! Saker och ting börjar falla på plats, känns så roligt att äntligen få göra det jag älskar på riktigt. Nu ska jag gå en promenad innan solen går ner och boka en biljett till Skåne, saknar mina pojkar för mycket så dags att åka ner och gosa ett par dagar. Imorgon börjar dagen på kontoret med Mira, följt av möte på plan och form och ett snabbt möte med Forni på Broms innan jag lovar att springa förbi Berns terassen som har invigning. Hoppas bara solen stannar med oss ett tag till nu så att man orkar hålla uppe tempot.

Hörs imorgon! Puss på er

Det var nästan för varmt att springa runt i jeans idag, imorgon blir det bara ben istället. Men jag gillar känslan av lager på lager i form av jeans under klänning, känner mig lite mer klädd då.

/ Klänning Zara Jeans Rag & Bone Skor Chloé Väska Chanel /

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
14kommentarer

senaste från Mode

Mathilda Weihagers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!