Jumeirah Al Naseem

Fullkomligt älskar detta hotell! Funderat hela dagen om man ska boka om biljetterna och stanna ett par dagar till men jobb och annat kallar så får nog packa väskorna och åka hem som planerat. Igår var vi på en av de bästa köttrestaurangerna jag någonsin besökt, Nusr-et en Turkisk kött restaurang som ligger vid Four Seasons här i Dubai. Så bra stämning och jag som inte är en stor köttälskare var extremt nöjd, bra musik, härlig personal och så klart riktigt bra mat. Dock lite för höga priser men det var det värt när man inte är här så ofta. Har lovat en Dubai guide när jag kommit hem, där kommer jag lista de restaurangerna vi besökt, bra och dåligt och var man inte får missa när man är här. Jag kommer garanterat åka till Dubai igen, allt med resan har varit över all förväntan!

Idag har jag spenderat nästan all tid vid poolen, jag föredrar poolen framför stranden om jag får välja. Även om jag legat nästan enbart på stranden denna resan tycker jag på något sätt bättre om poolen.

Älskar min strand klänning från DAY Birger Et Mikkelsen, känns väldigt Dubai.

Här finns en hel del olika pooler runt om men idag blev det vuxenpoolen, skönt med tystnaden ibland.

Dessa toaletter, får så extremt mycket inspiration när jag reser. Vill börja renovera på studs efter man sett alla dessa fantastiska badrum.

Maten har varit på riktigt hög nivå, många vänner som sagt att maten är bra här och det stämmer verkligen. Var enda rätt jag fått in har varit riktigt bra – det är få ställen där man får så här bra mat var man än går.

Jag har aldrig haft så här många fräknar och jag älskar det. Som barn ville jag alltid ha fräknar, vet inte riktigt var dem kommit ifrån men får njuta så länge det varar haha!

Varje utsikt från Al Naseem är så vacker, hade jag kunnat stanna tiden hade jag gjort det nu och stannat här ett par dagar till. Så typisk att man alltid ska packa väskorna när man börjat koppla av och känna sig hemma. Borta bra men hemma bäst så ska ändå bli skönt att komma hem till sitt eget och vardagen igen <3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Vem reste du med? 🙂

    Johanna 2018-05-01 22:11:00
    Svara
  • Har blandade känslor om det landet. Mest negativa så jag kommer nog aldrig åka dit, det är världens mest könssegregerade land, vet du det?
    Dina fräknar är ju pigmentförändringar som kommer med ålder och att man utsatt huden för mycket sol. Så dom lär du nog inte bli av med när de väl börjat komma, utan bli fler o fler!

    Maja 2018-05-01 11:15:50
    Svara

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!