Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Första dagarna i Dubai, Zuma och nya vänner!

Hade inte super stora förväntningar av resan, trodde jag eventuellt skulle tycka att Dubai var lite för ”plastigt” för mig men jag måste säga att jag älskar Dubai! Det är förvisso lite plastigt men inget som stör mig, tvärt om. Jag känner ett lugn här, ingen stressar och alla tar allt i sin egen takt. Det är rent och snyggt överallt vilket i sig ger ett lugn för en pedantisk städoman som man är haha! Människorna är super trevliga, fantastiska hotel och restauranger. Känner ofta en inre stress av att man måste se och göra så mycket när man är på semester men denna resan har så här långt bara varit lugn och skön. Sitter just nu i baren vid poolen och jobbar och tittar ut på havet, ska hämta så mycket kraft som möjligt dessa dagarna. Tanken var att jag enbart skulle koppla av och jobba under resan men träffade ett par från Sthlm på planet hit som ledde till en middag på Zuma kvällen efter, så härligt par! Älskar när man träffar nya människor på resor. Blev en lite senare kvällen panerat men det blir lätt så när man har roligt. Konstigt nog blir man inte riktigt lika trött efter ett par glas vin när man är utomlands, hemma skulle jag inte orka göra många knop efter en utekväll. Men visst en dag vid poolen med datorn i knäet är kanske inte så ansträngande…

De första dagarna har varit bra, hotellet är magiskt! Inredningen och arkitekturen är helt i min smak. Har nog så här långt tagit flera hundra bilder. Hit skulle jag absolut kunna åka igen, varför byta ut ett vinnande koncept <3

Kom fram mitt i natten när vi kom hit så fick inte se så mycket att av hotellet men möttes av denna vackra utsikt!

Älskar hotel där man möts av enorma blomsterarrangemang – orkidé är inte min största favorit men passade fint in till inredningen och den asiatiska stilen.

Alla badrum på hela hotellet är enorma och så fina, ni vet känslan av att man aldrig vill gå ut haha. Vänta tills ni ser bilderna på badrummet i hotellrummet. Skulle vara drömmen att ha ett enormt badrum hemma – inte för att jag spenderar överdrivet mycket tid där men håll med om att det känns lite extra lyxigt att kliva in i ett stort badrum.

 

Strosat runt här ett fler tal gånger, så fint!

Sällskapsytorna på hotellet är stora och luftiga, märks att många som bor i Dubai spenderar mycket tid på hotellen.

Kvällen till ära så hade jag på mig min nya klänning från Isabel Marant, tänkte köpa den i vit linne men när jag såg den i jeans tyget haffade jag den direkt. Perfekt klänning  som går att bära med ett par klackar på kvällen och till en sandal på dagen.

Just denna kvällen blev det ett par killklackar från Chloé och min lilla Chanel – älskar kombinationen beige och jeansfärg.

Zuma – bästa asiatiska jag ätit på länge. Hit måste ni gå ifall ni åker till Dubai.

Maten var 10 poäng men även drinkarna. Efter middagen gick vi upp en våning, gillar man inte nattklubb som jag så passar det perfekt att gå till ett ställe som Zuma. Bra stämning, bra folk och lagom mycket fest.

Så roligt att vi träffade lite nya vänner på planet, blev en spontan och rolig kväll tillsammans! Blev en hel del drinkar, dans och skratt i baren – resten av resan får bli lugn så man kommer hem med lite extra energi iallafall haha.

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Hej!
  Är så sugen på denna klänning 😊 undrar vad du har för storlek? Så svårt med franska storlekar
  Kram!

  Viktoria 2018-06-05 23:40:26
  Svara
  • Svar på Viktorias kommentar.

   Hej Viktoria, jag har 36 i min, kunde ha 34 också men ville inte att den skulle sitta för tajt så beroende på hur du vill att den ska sitta hade jag tagit den strl du brukar vara alt gå upp en storlek 🙂 Kram

   mathildaweihager 2018-06-20 11:48:05
   Svara

senaste från Mode

Mathilda Weihagers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!