Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Mina hudvårdsrutiner

Fått 8 timmars sömn och sitter nu på balkongen i Dubai. Bara jag vaken på hela hotellet och tystnaden är så behaglig, satte på mig en fuktmask och njuter av ensamheten och lugnet. Ska snart byta om och starta dagen på gymet innan jag parkerar mig i en solstol med datorn. Nu ska jag njuta till max i 5 dagar!

En del av er vill se mer av skönhet och frågar mycket om min hy. Ni ska veta att jag inte aktiv har haft en fin och problem fri hy. Problemfri är den fortfarande men jag idag vad jag ska använda och behöver använda för att få så fin hy som möjligt. Jag har under ett par år använt BEAUTÉ PACIFIQUE och har varit nöjd sen första dagen.

Produktsortimentet innehåller allt ifrån milda och vårdande hudvårdsprodukter till effektiva specialprodukter. Bland specialprodukterna utmärker sig de ytterst potenta A-vitamin cremerna, vars verkningsmekanism är patenterad.A-vitaminets förmåga att stimulera celler till förnyelse och återuppbyggnad är väl dokumenterad, men oftast har A-vitaminet använts i form av syror som kan irritera huden och dessutom göra den känslig för solljus.

Mina favoriter och dagliga rutiner med BEAUTÉ PACIFIQUE.

Serum paradoxe – Det bästa serumet jag testat, ger mycket fukt och hjälper fina linjer. Kan användas morgon och kväll men jag använder den bara på nätterna.

Instant hydrating mask – Min absoluta favorit produkt, en fuktmask som man kan sätta på efter peeling eller sova med om man är extra torr. Får så fin lyster om man kör denna tillsammans med peelingen under.

Gentle facial exfoliator – Använder denna peeling 1 gång i veckan, ger en härlig och ren känsla. Lägger alltid på fuktmasken ovan i ca 10min efter peeling.

Multiple action exfoliating creme – Också en favorit peeling men man ska vara lite försiktig med denna, den är väldigt stark och jag använder den max 2 ggr i månaden. Den rensar verkligen upp och är bra om man har en oren hy men var försiktig!

Lotion hydratante matité oil-free – Min dagliga ansiktskräm, älskar att den ger så mycket fukt och sjunker in direkt men ändå ger en ”fuktig” hy, perfekt dag kräm innan man lägger på sin make up. Blir man lätt blank under dagen är denna perfekt!

Vitamin A anti-wrinkle eye creme – Min dagliga ögon kräm, super skön kräm som sjunker in snabbt. Extra bra med A vitamin som hjälper till med fi
na linjer.

Cleanser face and body 15% & Soft cleanser 4% Jag har allt tvättat mig med Eneomye (Mene & Moy som bytt namn) deras tvätt har räddat mig i år. Började med denna tvätten för säkert 6 år sedan och kan inte leva utan den. Finns i 15 % och 7 % glykolsyra. Glykosyran avlägsnar orenheter och döda hudceller. Minskar vidgade porer och rengör huden på djupet utan att rubba hudens naturliga balans. Förbättrar hudens textur, gör hudfärgen klarare och förebygger acne på kroppen.

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Använder faktiskt nästan precis samma av Beautee Pacifiques produkter, även cleansern från Eneomye sen många år!

    Maja 2018-04-27 13:40:53
    Svara
  • ÄLSKAR att se och läsa om andras hudvårdsrutiner, dock inte lika kul för min plånbok, jag vill köpa allt bra jag läser om 😉

    Emma 2018-04-27 09:08:03 http://bergendykkerservice.no/
    Svara

senaste från Mode

Mathilda Weihagers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!