Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Att våga kasta sig ut!


Nu mina finaste läsare ska jag äntligen berätta det jag hintat om i ett par dagar, var inte mening att dra ut på det men jag har inte hunnit sitta ner och skriva klart inlägget. Sitter just nu på stranden i Dubai och tittar ut över havet, har lite halvdåligt internet men har all tid i världen att bara koppla av och göra det jag älskar – inspirera, marknadsföra och skriva.

Jag tänkte på det fram och tillbaka, velade fram och tillbaka, vågar jag kasta mig ut eller ska jag stanna i det trygga. Låta vardagen rulla som den brukar eller låta mina erfarenheter och idéer blomma ut. Stora beslut men har aldrig varit gladare och mer peppad inför året som kommer.

För några veckor sedan tog jag beslutet att säga upp mig och lägga all min vakna tid på bloggen och som pr konsult/projektledare. Jag har aldrig varit gladare över mitt beslut och känslan av att man gör något för sig själv är obeskrivlig. Man lever bara en gång, vid lägger ner 80 precent av sin vakna tid på att jobba så varför inte satsa och göra det man tycker är roligt varje dag!

Det tog mig några veckor att släppa allt och våga men efter all pepp från vänner och familj så var det dags att kasta sig ut, inget att förlora!

Stressen att komma hem efter jobbet och hinna med bloggen och allt annat vardagligt blev ohälsosamt för mig, för lite sömn och fajtades dagligen mot tiden, det kommer man antagligen alltid att göra men nu handlar det om att planera rätt och vara strukturerad vilken är en av mina starka sidor. Planeriungsnörd som jag är!

Jag är så glad över mitt beslut att jag knappt kan sitta still! Nu ska jag ändra det jag kan ändra på i livet, tänka på mig själv och göra precis det jag är bäst på. Som Bisse sa till mig för någon dag sen, detta ärt ditt år Mathilda! Var egoistisk och tro på dig själv, bara du själv som kan se till att du blir lycklig och gå din egna väg genom livet.

Så från och med nu kommer ni få följa mig i min vardag som influenser och pr konsult. Nu lovar jag er dagliga uppdateringar och mycket mer tid. Jag är så glad att för mitt beslut och tack fina ni som gör det möjligt <3 Våga kasta sig ut, tro på sig själv och peppa varandra är något vi bör påminna varandra om dagligen.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Hello Mathilda,
  I’ve recently discovered Dubai as a perfect place for inspiration. As I found a quiet corner, I managed to fiish my second novel and it felt wonderful. The breeze was calm and soothing and I didn’t want anything else but to write. I travel a lot, but some countries are just boring and aggressive (like Pakistan or Cambodia).
  Thanks for sharing your thoughts.
  Warmly,
  Kelly Quintanilla

  Kelly Quintanilla 2018-06-05 07:43:47 https://hireessaywriter.org/
  Svara
 • FINASTE du, så glad att gör det och njut nu love

  jannikeebbing 2018-04-29 17:02:08
  Svara
 • Så så kul!!! All lycka till. Ser verkligen fram emot att följa bloggen❤️ KRAM

  Sandra 2018-04-29 09:42:30
  Svara
 • Kul och grattis till nya jobbet! 🙂 Vad för jobb var det du sa upp dig från? All lycka!

  Veronic 2018-04-28 12:06:02
  Svara
 • Åh vad kul Mathilda!! Heja dig!!! Så spännande och modigt gjort, det kommer bli toppen! ☺️

  Kram!

  Anna 2018-04-27 21:39:57
  Svara

senaste från Mode

Mathilda Weihagers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!