NLY Eve By Petra Tungården

Nu är äntligen kollektionen ute – så stolt över henne! Som ni vet så var i i Palma för någon vecka sedan och fotade Petras kollektion för Nelly och nu har den äntligen släppt så in och shoppa loss till alla sommarfester och bröllop. Kunde inte föreställa mig hur fin kollektionen skulle bli men måste säga att jag älskar var ända en på sitt sätt, färgerna går så fint ihop och där finns något för varje kvinnokropp. Längtar redan efter att få bära mina favorit klänning igen! Ni hittar hela kollektionen – klänningar, skor och underkläder här!

Blir så glad av denna bilden, alla samlade tillsammans <3 hur vacker är inte vår blivande brud i denna klänningen?

Och ännu gladare blir jag av denna! Den säger så mycket om min och Petras relation till varandra. Glada, busiga och nästan som ett syskon par <3 här i min absoluta favorit klänning, man ser inte så mycket av den på bilden men ni hittar den här!

Även denna är en stor favorit, så vacker i ryggen med en enkel siluett, finns i burgundy och gulbeige.

Power bilden! Så många starka kvinnor i en bild, blir stolt av oss alla när jag tittar på oss. Alla så olika men så lika <3

Michaela var så fin i denna klänningen, som en liten sockervadd! Älskar den ljusa lila färgen, perfekt för den som vill ha en lite lösare klänningen med lite ärm.

Hur vacker är hon inte?!

Ännu en favorit! Trodde inte att jag skulle trivas i denna kostym men när jag fick på den ville jag inte ta av den! Perfekt för den som inte vill ha klänning och passar perfekt till alla sommar fester eller en festlig dag på jobbet. Ni hittar byxorna och kavajen här.

Vackra Sara, älskar denna bilden och klänningen så klart!

Avslutningsbilden! Som vi skattade när denna bilden skulle tas, det var kallt och blåsigt som in i och alla ville bara in i värmen igen haha inte riktigt vad det ser ut som på bilden! Efter några bilder fick vi till den perfekta och vi var klara med kampanjen. Ni hittar alla bilder och resten av kollektionen på Nelly.com, hoppas ni tycker om den lika mycket som jag och att ni hittar massa fina klänningar till alla sena sommarkvällar som väntar <3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Hello
    Amazon Pictures
    Can You Tell me Which Finca is IT in valldemossa
    Thank you

    Regina 2018-07-11 22:02:48
    Svara

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!