Måndag och nya tag!

Vaknade upp pigg men utmattad, denna helgen har varit lugn men stormig på samma gång! Hade stora planer för helgen och skulle få så mycket gjort men valde att stanna upp och ta en paus istället, lyssnade på kroppen och lät tankarna vara fria. Mycket som har hänt och helgen började med att den stora sorgen nådde Sverige och beskedet om att att Tim hade lämnat oss kom som en stor chock. Hela världens sattes i chock och sorg! Vila i frid begåvade, fina människa! Du kommer vara saknad av hela världen, i din musik kommer du leva kvar med oss för alltid!
Helgen försatte i samma anda, jag gick runt med en känsla av tomhet och ett stort grått moln som förföljde mig. Ibland blir det inte som man tänkt sig, ibland landar saker och ting fel men man är bara människa och det i sig är inte alltid så lätt. Vissa saker i livet kan man inte styra över men det viktiga är att visa sin omgivning respekt och det har jag verkligen lärt mig under denna helgen, att se vad som är viktigast i livet och att tänka på sin omgivning. Lyssna, respektera, stanna upp och ta in, behandla människor som man själv vill bli behandlad och vara rädda om varandra! Denna veckan är det fullt fokus på dem jag älskar och mig själv, nya tag och ny vecka!

Mina veckoplaner:

Måndag, morgon pass – kondition. Åka in till kontoret och jobba undan, springa runt på stan och hitta det sista inför Dubai. Möte med Hoss och sen hem och sen hem och förbereda ett inlägg med en stor nyhet som ni ska få läsa om senare.

Tisdag, börjar morgonen med frukost hos DAY och sen vidare till Metro mode. Blir nog en heldag med spring på stan, förberedelser och några timmar framför datorn. Kvällspass på gymet – styrka och sen hem och packa och tvätta.

Onsdag, morgon pass – styrka. In till stan, beta av några spännande möten och sen vidare till Metro mode och Bisse eller Jannike som jag oftast säger, så roligt att hon också gått över till Metro mode! <3

Torsdag, planet går vid lunch och är framme ganska sent i Dubai, när jag landat och checkat in på mitt rum tar jag en paus, en paus från det mesta och ska försöka ta en dag i taget, andas och bara planera och jobba för vad som ska komma skall. Har så mycket jag behöver beta nere och planera, ser framemot att komma hem och kicka igång efter ett par dagar av vila och sol.

Kan ni inte berätta vad ni vill att jag ska skriva mer om, träning, hälsa, mode, mående, eller vill ni veta mer om mig som person? Berätta vad ni vill läsa om så lovar jag att besvara på alla era frågor <3 Nu ska jag hoppa in i duschen efter gymet och åka in till stan. Hörs lite senare, puss!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
  • Hi Matilda! My husband and I divorced long ago and our kids suffered because of that. They had to enter different colleges and universities, instead of studying abroad as they wanted. They simply had to live between two worlds. Their education went down the drain… How do you manage all that?
    xoxo
    Linda

    Linda Betancourt 2018-05-29 10:03:22 https://dissertationwriter.org
    Svara
  • Hej Mathilda! Tack för en superfin blogg. Jag undrar lite hur det går mellan dig och Robin? Hur ofta ses ni? Pratar ni i telefon varje vecka? Eller har du börjat dejta någon ny? Kram!

    Sandra Hällqvist 2018-04-24 09:24:10
    Svara
  • Mer om dig som person, inlägg om vardagen och inredning ?

    E 2018-04-24 06:28:00
    Svara
  • Hej Matilda! Kom in på din blogg då jag genomgår en seperation med min partner som jag haft i 7 År och skräcken och rädslan som kommer med denna seperation är sjuk! Hur har du tagit dig igenom din seperation och hur se du på kärleken idag och framåt?❤️

    Olivia 2018-04-23 22:03:47
    Svara
  • Mycket mera outfits!! Det är det absolut bästa! 🙂

    Andrea 2018-04-23 14:56:40
    Svara
  • Du skrev något på din insta som du skulle berätta för oss? Vad var de?

    Jag älskar din klädstil så mer mode ?

    Nathalie 2018-04-23 11:37:29
    Svara
  • Träning och hälsa!!! Hur du äter och hur du tränar- gärna skriva ditt träningsupplägg och vilka övningar du gör!!
    Sen också vilka hår- och sminkprodukter du använder! ?

    Lotta 2018-04-23 11:19:21
    Svara

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!