Första dagarna i Palma, plåtning på stranden & magisk solnedgång

Första dagen i Palma bjöd på 20 grader och sol, firade med bubbel att vi var framme och installerade oss på våra rum. Så vackert hus, vi alla blev tok förälskade på en gång!

Tänk att vakna upp till denna innergård, skulle göra mycket för ett litet hus på landsbygden med stora citronträd.

Började första morgonen med en löprunda i bergen, vi bodde högst upp i berget så löpsteget ner var lätt men vägen tillbaka var tung, ångrade min runda efter halva vägen! Men det var skönt att få börja dagen med träning och en fantastiks utsikt.

Efter löprundan var det dags för hår och smink, sprang runt på ”slottet” med min kaftan och nattlinne som att jag bodde där haha, smälte in på något sätt.

Sen var det dags för plåtning av klänning nr 1, älskar denna klänningen! Petra valde inte det lättaste stället att fota mig på haha fick stå med klackar och tajt klänning i trädet..

Men med lite träning fick vi några bilder. Kollektionen släpps den 23:e april så håll utkik när kampanjen släpps, lovar er att ni kommer hitta massa fina klänningar till sommarens bröllop.

En välförtjänt paus innan det var dags att hoppa i nästa klänning och in i bilen för att bege oss till stranden Cala de Deia för att ta gruppbilder.

Med henne skrattar jag så att jag får ont i magen, trots lite lägre energi efter en lång dag så sjungs det i bilen, Snapchat filter går på högvarv och energin är tillbaka.

När vi väl var framme möttes vi av en av det vackraste stränder jag sett, så idylliskt!

Min älskade, bästa vän! Tänk att snart är det hon som står vid altaret, hon kommer vara den vackraste bruden av dem alla <3

Denna trappan hade jag mer än gärna haft som gång till altaret, så vackert!

Klänningarna tillsammans var så fina, som en lien Candy shop!

Gullisar, Carro och Forni matchade fint ihop.

Sen var det dags för gruppfotot nere på stranden, tog sin lilla stund innan alla var fixade, på rätt plats och tittade in i kameran. Inte alltid så lätta att få 7 tjejer i fokus samtidigt i tidsnöd – de gyllne ljuset varar inte länge.

Men trots att vi slogs med tiden och det perfekta ljuset när solen var påväg ner så fick vi så många fina bilder, längtar så tills vi får se hela resultatet.

Nyfiken, som vanligt!

När solen var påväg ner kom vi tillbaka till huset, åt en härlig middag och sen gick vi alla till sängs. Nästa dag väntade ännu en hel dag och nya klänningar, middag och massa kvalitetstid med bästa vänner <3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
  • OKEJ har äntligen hittat min klänning till ett bröllop nu i sommar tack vare bilderna på dig i den. Hur lång är du och är det xs du har i klänningen? är 175 så kanske blir för kort i släpet på mig… Kram

    moa 2018-04-15 22:08:54
    Svara
    • Svar på moas kommentar.

      Åh vad roligt! Jag är 160 cm så inte så lång 🙂 jag har 34 i klänning och den sitter perfekt. Hmm tror inte det, klänningen är för lång för mig även att jag har klackar så det beror nog på vilken höjd du kör på klackarna, klicka hem och testa när den kommit <3 Kram

      mathildaweihager 2018-04-16 22:39:36
      Svara
    • Svar på moas kommentar.

      menar såklart oneshoulder klänningen 🙂 *

      moa 2018-04-15 22:09:33
      Svara
  • Ser såååå härligt ut! Och så fina klänningar 🙂 Hur är den första klänningen i material och storlek? Är materialet stretchigt? Hade du din vanliga storlek eller skulle du rekommendera att snarare beställa en storlek mindre eller större om man normalt ligger mellan två storlekar? Tack på förhand :*

    Sofia 2018-04-12 21:18:12
    Svara
    • Svar på Sofias kommentar.

      Ja vi hade en fantastiks resa 🙂 Jag är nästan alltid en xs/34 och jag har 34 i denna, den sitter perfekt. Ja den den är ganska stretchig så vill du ha den extra tajt kan du gå ner en strl, jag hade nog gått ner en strl beroende på om du vill ha den tajt eller lite lösare. Klicka hem två strl annars, de brukar ja göra så kan du bara skicka tillbaka den du inte vill ha 🙂 Kram

      mathildaweihager 2018-04-16 22:42:57
      Svara

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!