Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Borta bra men hemma bäst!

Dagen har gått i ett och jag har inte ens hunnit packa upp väskan från resan, inte likt mig men behövde beta av en lång to do lista och ett pass på gymet innan jag kunde ta tag i allt annat. Vi landade sent i natt och jag fick bara ynka 3 timmars sömn innan klockan ringde och det var dags att gå upp, ett under att jag inte somnat sittandes idag. Skönt att vara hemma i sin egen säng, vardagen och rutiner. Älskar att resa men man ligger alltid efter med det vardagliga när man sätter livet på paus ett par dagar – men det var det värt!

Veckan ser ut att bjuda på sol och det är inte långtid kvar tills vi kan springa runt med bara ben och klänning igen – mitt absoluta favorit plagg. Innan resan beställde jag hem ett gäng med nya klänningar från Nelly, bland annat denna fina klänningen med trumpet ärm. Brukar inte bära vita plagg så ofta men denna våren ska jag definitivt införskaffa fler klänningar i vita toner, man känner sig lite extra brun och fräsch så här års i ljusa toner.

Klänning – Nelly Skor – Flattered Väska – Staud Solglasögon – Le Specs

Skulle kunna leva i mina sandaler från Flattered, Michaela har verkligen lyckats göra den perfekta sandalen enligt mig. Bra jobbat Forni!

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
 • I have read your blog its very attractive and impressive. I like it your blog.

  Aaliyah Brown 2018-11-14 02:39:27 https://spanishdictionary.cc
  Svara
 • Remember to play it everyday to laugh more

  basketball games 2018-09-07 10:57:51 http://basketballgames.io
  Svara
 • Here and there in life we could utilize a little indication of how it feels to be home, to get back home and to leave home. Regardless of whether your friends and family are leaving home, getting back home or appear to miss home, these ah, it feels good to be back home statements will help them to remember all the great things think unrestricted love and mom’s.

  Antonia Cummins 2018-04-12 08:53:43 https://24hwritemyessay.com
  Svara
 • Vilken härlig 70-talskänsla över de där solbrillorna 🙂

  Christine's Stories 2018-04-11 17:21:00 http://christinesstories.com
  Svara
 • Alltså Mathilda!

  Du är så jäkla fin. Min stora inspiration när det kommer till kläder m.m. Älskar din blogg!

  Undrar om dina skor från Flattered är i mocka eller skinn? Så fina!

  Madeleine 2018-04-10 21:13:24
  Svara
  • Svar på Madeleines kommentar.

   Åh men TACK fina! Vad glad jag blir <3 jag har dem i svart skinn och beige skinn, super fina i mocka men älskar dem i skinn. Lever in mina flattered på sommaren, så sköna och passar till nästan allt! <3

   mathildaweihager 2018-04-16 22:45:25
   Svara

senaste från Mode

Mathilda Weihagers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!