Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Hotel Sant Francesc

Sista dagen i Palma, just nu sitter jag och jobbar undan lite uppe på takterassen på Sant Francesc. Hotellet vi flyttade in på efter huset i Valldemosa, Petra hade bokat in oss alla här för att ha en riktig tjejkväll sista kvällen i Palma. Jag måste säga att jag har blivit lite smått kär Palma, hur kunde jag ens tänka på att flytta till Marbella innan jag get Palma en chans. Så vackra byggnader här, magiska restauranger och små boutique hotel. Blir nog en weekend hit snart igen och skulle utan veckan checka in här igen, så fint hotel!

Vi reser hem ganska sent ikväll så vi har fått en hel dag med lunch i solen, lite pool häng och massa tjejsnack. Vi har redan börjat planera vår nästa tjejresa, nästa resa bär det av till New York och maskerad, vi tänkte åka i oktober och gå all in under Halloween, så roligt! Mer tjejresor – det behövs, vi hinner ses mindre och mindre desto äldre vi blir men om man bokar in härliga resor lite då och då får man den kvalitetstid man behöver. Känner mig ganska redo att åka hem fast att jag gärna skulle vara ledig och ligga i solen ett par dagar till. Veckan som kommer innebär mycket jobb och stora beslut och tankar som jag ska berätta er om senare, nu är det dags att packa väskorna och bege oss till flygplatsen. Puss på er!

Ni vet hotel som doftar så gott att man aldrig vill flytta ut, exakt så kände jag när jag klev innan för dörrarna i lördags morse.

Konsten och inredningen var precis i min smak, denna lampan hade jag gärna haft i mitt vardagsrum.

Dem har en super mysig oas i mitten av hotellet där man kan ta en kaffe eller ett glas vin, här spenderade jag en del tid.

Arkitekturen här är så vacker, strosade runt i timmar och bara tittade på byggnader, shoppade och satt i solen och njöt till fullo.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Grymt snygg klänning – var kan man hitta den tro?

  Anna 2018-04-09 21:50:52
  Svara
  • Svar på Annas kommentar.

   Visst är den, den är från Adoore och kommer in inom kort. Lovar att uppdatera när den finns ute 🙂

   mathildaweihager 2018-04-09 23:01:26
   Svara

senaste från Mode

Mathilda Weihagers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!