Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Valldemosa

Förlåt för mitt dåliga uppdaterande men nätet är så dålig här uppe i bergen. Vi kom till Valldemosa i onsdags, började med en ledig dag för att installera oss i huset. Igår fotade vi hela dagen, var uppe med tuppen och satt i sminket klockan 07 sen gick dagen i ett. Det är strålande väder och vi är ett magiskt gäng, skulle kunna stanna här ett par dagar till! Även idag har vi plåtat hela dagen, hinner knappt andas innan det är dags för nästa bild men ni ska få se alla bilder sen. Så fina, och för inte tala om klänningarna som Petra har tagit fram!

Nu är det snart dags för lunch, vi blir så bortskämda med egen kock som lagar frukost, lunch och middag till oss. Vi kunde ju haft det sämre, tror alla känner att dem är i sitt finaste jag. Imorgon flyttar vi vidare in till Palma, är helt lediga och ska ha en riktigt härlig tjejkväll! Puss på er, hörs lite senare om nätet tillåter <3

Huset, känner mig som hemma redan!

Citron trädgård, detta är vad jag vaknar till när jag slår upp min dörr till sovrummet. Drömmen!

När vi kom tillbaka från plåtningen på stranden så var ljuset helt magiskt och jag och Joanna passade på att ta några bilder när vi kivades och dansade runt.

 

Dem har dekorerat så fint, här tog vi bilder idag. Så fint när vi satt tillsammans i trappan med alla blommor.

Solnedgången med min soulie <3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Mathilda Weihagers webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!